Šćepović pogodio u mađarskom derbiju

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.09.2016.
22:50
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Marko Šćepović postigao je prvi gol u dresu Videotona i to u derbi susretu sa slavnim Ferencvarošem.

vidi.hu
vidi.hu

Povezane vesti

Poslednji meč 10. kola mađarskog šampionata ujedno je bio i derbi kola pošto su snage odmerile ekipe Videotana i Ferencvaroša.

Zahuktali Videoton ugostio je slavni Ferencvaroš posle niza od tri pobede ali je večeras morao da se zadovolji remijem 1:1 (0:0) iako je bio na pravom putu da upiše još jedan trijumf.

Napad Videotona večeras su predvodili bivši prvotimci Partizana Danko Lazović i Marko Šćepović a potonji je u 54. minutu doneo prednost domaćinu preciznim udarcem sa bele tačke.

Bio je to prvi gol Marka Šćepovića u dresu Videotona kojem se priključio u smiraj letnjeg prelaznog roka, a prava je šteta što taj pogodak nije odlučio pobednika.

Ferencvaroš je do remija stigao sedam minuta pre kraja golom austrijskog internacionalca srpsko-hrvatskog porekla Marka Đuričina.

Od remija u derbiju 10. kola najviše je profitirao Vašaš koji je uprkos porazu od Đirmota zadržao lidersku poziciju na tabeli mađarskog šampionata.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 22.09.2016
10:38

Ovo je ogromna greska sudije, razumem i da previdi prvi faul u napadu koji je pomalo stvar i sudijskog uverenja, ali da ne primeti ni lakat posle (ozbiljan kontrafaul za momentalan zuti karton) i jos (im) dosudi penal?!

avatar
FAUWEBUBA
Thursday, 22.09.2016
06:12

Sigurno nece u srpskom derbiju

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 22.09.2016
11:00

Pogodio je i u srpskom, i to na vasem stadionu za 2:0, bas si se ispalio sad...

avatar
LoleRava
Wednesday, 21.09.2016
23:29

Ovaj bivsi Srpski(Mihajlovicev)Zlatan Ibrahimovic jos igra fudbal,kakva fudbalska prevara,kad se setim tandema Lekic-Scepovic,kakva teska prica je to bila.Ali neka je uzeo neku kintu,barem nesto.