Ščešnji 'ohlađen' do kraja sezone!?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 04.01.2015.
23:52
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je nakon poraza od Sautemptona u svlačionici Arsenala "pukla tikva" a sve su prilike da će Poljak Vojčieh Ščešnji do kraja sezone "grejati klupu" zbog neprimerenog ponašanja.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Bivši fudbaler Arsenala Jon Jensen večeras je na danskoj televiziji za koju radi obelodanio da je u svlačionici "Tobdžija" došlo do incidenta i da će krivicu za kršenje klupske discipline snositi Vojčeh Ščešnji.

Iako javno nije objasnio o kakvoj se vrsti prestupa radilo, Jensen je istakao da je Arsen Venger kaznio Ščešnjeg i da Poljaka do kraja sezone neće biti među stativama.

Da li je informacija tačna ne možemo prosuditi nakon duela Arsenala i Hala u FA Kupu jer je nastup Davida Ospine očekivan pošto je u pitanju Kup utakmica.

Ukoliko je Jensenova tvrdnja tačna, Ščešnji neće braniti u duelu sa Stouk Sitijem koji je na programu naredne nedelje.

Informaciju o ovoj drakonskoj kazni za Vojčeha Ščešnjeg treba uzeti sa rezervom iako je potekla od bivšeg fudbalera Arsenala koji sada radi kao komentator na jednoj danskoj televiziji.

Koliko je priča o suspenziji tačna znaćemo nakon što Venger kaže šta ima odnosno kada ugledniji britanski mediji potvrde da je zaista došlo do kažnjavanja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 05.01.2015
01:29

Da sam na Vengerovom mestu ovaj nabedjeni golmancic ne bi video terena, Ospina je za njega zver, kad sam video da za prvi gol krivi Mertesakera a onda za drugi kako je lopta presla gol liniju on uzima flasicu vode i pije najnormalnije poludeo sam iako ne gotivim Arsenal...