Selektor Norveške podneo ostavku!

Autor: Beta Beta
sreda 16.11.2016.
13:06
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Norveške Per Matijas Hegmo podneo je danas ostavku zbog loših rezultata ekipe u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, saopštio je Fudbalski savez (NFF).

Beta/AP Photo/Petr David Josek
Beta/AP Photo/Petr David Josek

Povezane vesti

Norveška nije uspela da se plasira na Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu, ni na Evropsko prvenstvo ovog leta u Francuskoj. U kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji Norveška je pretposlednja u Grupi C sa tri boda iz četiri utakmice.

Norveška je u petak izgubila od Češke sa 1:2 u Pragu.

"Fudbalski savez i Hegmo sporazumno su raskinuli ugovor", navodi se u saopštenju Saveza.

Na svetskoj rang-listi Medjunarodne fudbalske federacije (Fifa) Norveška zauzima 81. mesto, što je njen najgori plasman, dok je 2012. godine bila 24. selekcija sveta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Išizaki
Wednesday, 16.11.2016
14:13

Konačno. Ljubitelji fudbala u Norveškoj bili su frustrirani njegovim vođenjem reprezentacije proteklih godinu dana. Jeste da mu je EP u Francuskoj zamalo izmaklo ali igre koje su pružali od tada, što u prijateljskim utakmicama što u kvalifikacionim za SP u Rusiji, bile su veoma, veoma loše. Norvežani se ni ovog puta neće plasirati na neko takmičenje a imaju solidnu reprezentaciju. Moja procena je da će konačno Stole Solbaken da preuzme kormilo norveške reprezentacije. On, Dag Eliv Fagermo ili Ole Gunar Solšer.

avatar
Zoran Vignjevic
Wednesday, 16.11.2016
17:22

Ko ti je ovaj Solser?

avatar
Stefan Išizaki
Wednesday, 16.11.2016
19:18

Ne izmotavaj se. Dobro ti znaš ko je.