Selta isčupala bod na gostovanju kod šampiona

Autor: Boban Filipović
subota 20.09.2014.
21:50
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Španije bio prinuđen da juri rezultat, uspeo da preokrene, ali na kraju osvojio samo bod. Dobar meč na "Visente Kalderonu" koji je obeležio golman gostiju iz Viga Alvarez.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Branilac titule šampiona Španije je prvi stvorio izglednu priliku, Tijago je promašio, ona odlazi u napovrat, a kazna je ubrzo usledila.

Igrao se 19. minut kada Čileanac Pablo Ernandez maestralno, petom, šalje loptu u gol i dovodi Seltu u vođstvo.

"Jorgandžije" odmah kreću agresivno da stignu neplanirani zaostatak, Grizman je bio naročito agilan, ali poravnanje donosi Miranda posle pola sata igre. Brazilski štoper je bio najsnalažljiviji u portivničkom šesnasetrcu posle prekida.

Do kraja poluvremena Atletiko preokreće rezultat, opet je strelac bio štoper, ovog puta Dijego Godin na asistenciju Gabija.

Činilo se da će ovakav razvoj situacije doneti lagani trijumf Atletiku, međutim, u 53. minutu novi šok na "Visente Kalderonu". Miranda je skrivio penbal, a Nolito bio siguran sa kreča - 2:2.

Domaćin je napadao do kraja, videla se velika želja da se dođe do pobede, ali iz brojnih ukazanih prilika koje su stvorile "Jorgandžije" golman Selte Serhio Alvarez je izlazio kao pobednik i najzaslužniji je što njegova ekipa ostaje neporažena u prestonici.

Gosti nose bod u Vigo, ostaju neporaženi nakon četiri odigrana kola, dodajmo i da je srpski internacionalac Radoja odigrao čitav meč za Seltu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke