Serija A - Inter konačno pobedio!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.12.2014.
23:00
Izvor: Sportske.net

Posle pet mečeva u kojima je osvojio samo dva boda, Inter konačno došao do pobede, i to na gostovanju Kjevu u Veroni. Empoli i Torino podelili bodove.

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Ekipa milanskog Intera izborila je večeras svoj peti trijumf u Seriji A ove sezone, pošto je u poslednjem meču 15. kola savladala Kjevo u Veroni sa 2:0.

Bez Nemanje Vidića u startnoj postavi, Inter je stigao do vođstva već u 19. minutu, kada je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić bio najsnalažljiviji u gužvi u kaznenom prostoru domaćih i iz neposredne blizine prosledio loptu u mrežu - 0:1.

Međorini je u 35. minutu imao odličnu priliku za izjednačenje, kada je Handanović sjajno reagovao, a konačnih 2:0 postavio je Ranokija u desetom minutu nastavka, kada je odlično reagovao na centaršut D'Ambrosija sa leve strane.

Milanski ''Neroazuri'' su do kraja zadržali stečenu prednost, aNemanja Vidić nije ni ulazio u igru. U domaćem timu je svih 90minuta odigrao Ivan Radovanović, povremeni srpskireprezentativac.

Golove iz Verone možete da pogledate OVDE.

Dodajmo još i da je večeras odigran i meč između Empolija i Torina,nije bilo pobednika - završeno je 0:0. Nikola Maksimović je ponovoodigrao ceo meč u ekipi Torina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Joker96
Tuesday, 16.12.2014
00:06

Posle najgoreg starta u ovom veku, uopste nije losa situacija da Inter zaostaje samo 6 bodova za trecim mestom. Sreca je sto ni ostali timovi koji se bore za trece mesto ne mogu da vezu seriju boljih rezultata pa je Inter i dalje u igri. Eventualna pobeda protiv Lacija na Meaci znacila bi mnogo na psiholoskom planu, ali otom potom, dobar je Lacio.