Serija A - Leće poslednji putnik u Seriju B, Đenova preživela, Miha remizirao!

Autor: Stefan Matić
nedelja 02.08.2020.
22:45
Izvor: Sportske.net

Odigrane su sve utakmice 38. kola.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Leće se ekspresno vraća u Seriju B, danas su u pravom vatrometu izgubili sa 4:3 od Parme, Sasuolo izgubio kao domaćin od Udinezea, Mihajlovićeva Bolonja remizirala sa Torinom.

Bolonja - Torino 1:1


Dosta bolje su bili domaćini tokom prvih 45 minuta, prednost Bolonji donosi Svanberg u 18. minutu. Barou je imao šansu pred odlazak na pauzu da poveća na 2:0, ali golman gostiju odlično reaguje.

Torino stiže do izjednačenja u 66. minutu. Verdi sjajno nalazi Zazu koji šalje loptu u mrežu za 1:1.


Đenova - Verona 3:0

Đenovljani su završili posao maltene u prvom delu igre.

Dva gola je postigao Sanabria u 13. i 25. minutu. Na 3:0 je povisio Romero posle kornera. Štoper pak završava meč prevremeno zbog drugog žutog kartona u 62. minutu, ali to nije smetalo domaćima da slave trijumf i opstanak u Seriji A.

U samoj nadoknadi Amrabat dobija direktan crveni karton, ali ubrzo i Kasata zbog nesportskog ponašanja.


Leće - Parma 3:4

Pravi vatromet golova je viđen u Lećeu, gde je Parma već posle prvih 24 minuta vodila sa 2:0 autogolom Lućionija i Kaprarija. Domaći su ipak izjednačili do odlaska na pauzu, precizni su bili Barak u 40-om i Mećaireljo u 45. minutu.

Kornelijus donosi još jedno vođstvo gostiju, Danac pogađa u 52. minutu, na 4:2 povisuje Inglese posle tek pet minuta na terenu, rezervista je bio precizan u 67. minutu.

Leće uspeva da smanji dva minuta kasnija preko Lapadule na 4:3, ali to je sve. Za opstanak im je trebao poraz Đenove koja je bila ubedljiva u svom meču 38. kola.


Sasuolo - Udineze 0:1

Sasuolo je imao odlične šanse tokom prvog dela igre preko Toljana, kaputa i Traorea, ali golman "zebreta" Muso bio itekako raspoložen. Gosti su uspeli da priprete preko Larsena koji u 25. minutu pogađa prečku.

Ubrzo po povratku sa pauze, u 53. minutu Okaka donosi prednost gostima posle sjajne asistencije Lazanje. Berardi je pokušao ubrzo da smanji, ali ponajbolji igrač domaćih pogađa tek prečku.

Nestorovski je imao šans za 2:0, ali Konsilji pokazuje odlične reflekse.

Filip Đuričić je odigrao 57 minuta u postavi domaćeg tima.


   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke