Serija A - Spektakl u Torinu, Napoli favorit, Rimljani za petama Milanu (NAJAVA)

Autor: Vladimir Stojanović
petak 07.12.2018.
13:42
Izvor: Sportske.net

Sve je u senci večerašnjeg meča, ali Napoli se nada da bi Inter mogao da napravi iznenađenje, a rimski klubovi se uzdaju u Torino.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Pisali smo, Derbi Italije je u prvom planu, igraće se već danas, kako bi Juventus i Inter imali dan odmora pred mečeve u Ligi šampiona i overavanje prvog mesta, odnosno plasmana u top 16.

Juve je favorit, Inter će probati da spasi prvenstvo, kod domaćina nema Aleksa Sandra, Kedire i Barzaljija, Džan se vratio posle operacije, ali će na klupu, videćemo hoće li se Bentankur oporaviti za ovaj meč.

Kod Intera, Naingolan je i dalje povređen, Spaleti će probati sa Žoao Marijom iza isturenih Perišića i Ikardija, Politano dobija šansu pre Kandreve.

Sutra Napoli pred gostovanje u Liverpulu dočekuje Frozinone, Anćeloti će promeniti prema nekim informacijama devet igrača, Maksimović na klupi, igraće verovatno na "Enfildu". Gosti nemaju šta da izgube, probaće da ponove podvig Kjeva koji je sačuvao početni rezultat pre dve nedelje na "San Paolu".

Roma koja je u nevolji gostuje Kaljariju, to je uvek težak ispit, Kolarov počinjem nema Džeka, De Rosija, El Šaravija, Pelegrinija, zaslužili su više u derbiju protiv Intera, videćemo mogu li da se približe četvrtom mestu.

Lacio ima istu ideju posle serije loših rezultata, u subotu na "Olimpiko" stiže Samp, Sergej u timu od prvog minuta, ekipa je bila u karantinu, pričalo se o smeni Inzagija, ali je Lotito to demantovao.

Rimski klubovi čekaju kiks Milana koji zatvara kolo protiv Torina, "Bikovi" će probati da iznenade, na drugoj strani dosta povreda i dalje među "Rosonerima", ali se vraća Iguain.

U nedeljnom matineu, Sasuolo dočekuje Fiorentinu, Milenković počinje, Pioli najavljuje ofanzivu, ako izgubi, mogao bi da dovede posao u pitanje.

Empoli i Bolonja igraju u duelu timova koji se bore za opstanak, Parma bi pobegla ka sredini, ako savlada Kjevo, koji bolje igra od povratka Di Karla na klupu.

Udineze sa novim trenerom Davideom Nikolom čeka Atalantu koja je poražena od Napolija u Bergamu i sada traži rehabilitaciju.

Na klupi Đenove debituje Ćezare Prandeli, Lazović je najavljen u timu Ligurijana.

Parovi:

Petak:

Juventus - Inter 20:30

Subota:

Napoli - Frozinone 15:00
Kaljari - Roma 18:00
Lacio - Sampdorija 20:45

Nedelja:

Sasuolo - Fiorentina 12:30
Empoli - Bolonja 15:00
Udineze - Atalanta
Parma - Kjevo
Đenova - SPAL 18:00
Milan - Torino 20:30

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke