Serija A - Žervinjo naljutio Zapatu, "Boginja" najavila žestoku borbu za Ligu šampiona!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 31.03.2019.
14:26
Izvor: Sportske.net

Kolumbijac nastavlja poteru za Ronaldom i Pjontekom koji takođe imaju 19 golova u Kalču.

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Fudbaleri Atalante ostvarili su novu pobedu u italijanskoj Seriji A pošto su u Parmi savladali domaćina rezultatom 3:1.

Domaćin je na odličan način otvorio meč na Enio Tardiniju i poveo već u osmom minutu kada je Žervinjo iskoristio veliku grešku odbrane i savladao Golinija.

Usledila je potom velika ofanziva Atalante, najavu dobre igre najavio Mario Pašalić koji je promašio svoju prvu priliku, ali se u 24. minutu na pravi način iskupio donevši izjednačenje "Boginji".

Do kraja poluvremena videli smo dve izgledne prilike za "Mlekadžije", pretili su Bruno Alves i Ćeravolo, ali trenutak odluke desio se 75. minutu.


Isti igrač je u četvrtom minutu nadoknade iskoristio otvoren prostor u odbrani Parme koja je krenula na sve ili ništa, te tako postavio konačnih 3:1.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Sunday, 31.03.2019
14:31

Kakva utakmica ! Zervinjo klasika za njega , 30-40 metara sprint sa lopte i gol , posle pogreske Pasalica koji se 'izvinio' za 1 - 1 , a onda mocna Atalanta ! Zapata reseta , ali Gomez je maestralan ! Najbolji strelac za Dea u jednu sezonu - Pipo Inzagi 96-97 , 24 komada , Duvan zasad 19 ... Moze do rekorda ? Apsolutno da ! Atalanta zasluzuje LE minimalno , a za LP bice borba ....