Setijen potvrdio kakvog napadača želi, i to ODMAH!

Autor: Milovan Longinov
subota 08.02.2020.
22:59
Izvor: Sportske.net

Trener Barselone ne krije da mu je novi napadač preko potreban.

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Barselona će najverovatnije dobiti vanrednu dozvolu da dovede zamenu za Osmana Dembelea, ako lekarski izveštaji potvrde da će pauzirati minimum pet meseci.

Već danima se spekuliše o raznim imenima, naravno, samo sa domaćeg tržišta, pošto pravila RFEF kažu da u ovom slučaju moguće je kupiti samo igrača u Španiji.

"Mi razmatramo dovođenje raznovrsnog, polivalentnog napadača koji bi mogao da nam pomogne i očigledno je da nam je takav preko potreban. Imamo nekoliko imena na spisku, ali da bismo govorili o njima, moramo najpre da dobijemo odobrenje Saveza. Nije lako, u ovom trenutku transfer pijaca je zatvorena i klubovi odbijaju da pregvaraju".

Izbor je sužen, a među kandidatima je i napadač Betisa Loren, koga Kike Setijen odlično poznaje iz doba kada je predvodio Andalužane.

"Ja i ljudi iz mog stručnog štaba odlično poznajemo Lorena, on je veoma interesantan fudbaler. Iskreno mislim da je on specifičan fudbaler sa različitim karakteristima i mnogo kvaliteta".

Zanimljivo, Barselona će upravo u nedelju ukrstiti koplja sa Betisom na Benito Viljamarinu, što će biti poseban motiv Lorenu da se dokaže i možda odigra i za svoj transfer karijere.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Sunday, 09.02.2020
01:41

Da su ga kupili juče možda bi sutra imali neke šanse na Benito Viljamarinu, ovako... teško.

avatar
Misosesic
Sunday, 09.02.2020
00:09

Još jedan biser u seriji vrhunskih transfera uprave Barse i njenih genijalnih trenera.Neka mu neko objasni da se on ne bori vise za LE nego za LS,takav fudbaler je dobar za Betis a ne za Barcelonu.