Setijen siguran, bez obzira na sve

Autor: Beta Beta
ponedeljak 13.07.2020.
20:41
Izvor: Beta

Bartomeu potvrdio da Setijen ostaje na klupi Barselone.

EPA-EFE/MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA
EPA-EFE/MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA

Povezane vesti

Trener fudbalera Barselone Kike Setijen i naredne sezone biće na klupi tog kluba, rekao je danas prvi čovek kluba Hosep Marija Bartomeu.

"Setijen će voditi tim u Ligi šampiona. Njegova namera je da ostane trener i naredne sezone, a naša obaveza je da se držimo ugovora koji smo potpisali", rekao je Bartomeu za španske medije.

Setijen je u januaru na klupi Barselone zamenio Ernesta Valverdea, ali ni igre ni rezultati tima od tada nisu ispunili očekivanja.

Barselone je trenutno druga na tabeli sa bodom manje od Real Madrida koji ima meč manje, dok u Ligi šampiona klub sa Nou Kampa očekuje revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Napolija.

Sami procenite da li Setijen zaslužuje da ostane na klupi i naredne sezone.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Wednesday, 15.07.2020
00:40

No dobro, ne može se uvek pobeđivati i osvajati titule. Najvažnije je da je Setijen odlično posložio tim, pronašao prava mesta za sve igrače na terenu, u taktičkom smislu je maestralan poput dva njegova prethodnika, a igra Barse nikada bolja, borbena, brza, dinamična... ukratko praznik za oči. Sa takvom igrom Barse biće neverovatno da ne osvoji LŠ, ali dobro... nećemo mu zameriti ako nekom neverovatnom igrom slučaja ili još neverovatnijim spletom okolnosti ostane bez 'klempavka'. Pravi trener za ovu Barsu... ili beše prava Barsa za ovog trenera... nebitno, ovakva simbioza svakako donosi tripletu iduće sezone.