Seviljina četvrta u nizu - Isključenja, povreda Okamposa, nepriznati golovi...

Autor: Darko Mitrović
subota 06.02.2021.
23:00
Izvor: Sportske.net

Sevilja nastavila odličan niz rezultata i preskočila Barselonu na tabeli.

EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL
EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL

Povezane vesti

U poslednjoj večerašnjoj utakmici 22. kola španske La Lige, Sevilja je na svom terenu savladala ekipu Hetafea rezultatom 3:0 i tako upisala četvrtu uzastopnu pobedu u ovom takmičenju.

Prvi put se mreža Hetafea zatresla u 35. minutu, ali posle intervencije iz VAR sobe Okamposov gol nije priznat zbog igranja rukom, pa je rezultat ostao nepromenjen.

Početkom drugog poluvremena gosti ostaju bez kapitena Dakonama, koji je isključen zbog preoštrog starta nad Okamposom, Fudbaler Sevilje nije mogao da nastavi meč, a zbog svega ovoga je došlo do burnih reakcija izvan terena, pa su kartone dobili i trener Sevilje Lopetegi, kao i trener Hetafea Bordalas Himenez.

Deset minuta kasnije, Sevilja je konačno povela, strelac je bio El Hadadi, samo dva minuta pošto je ušao u igru umesto Toresa - 1:0.

U 78. minutu još jedan nepriznati gol ekipi Sevilje, ovaj put En Neziriju, takođe posle intervencije iz VAR sobe, ali je u samom finišu domaći tim ipak uspeo da stigne do ubedljive pobede.

Pobedu je osigurao Gomes, prelepim golom u 87. minutu, sa dvadesetak metara, a tačku je stavio En Neziri dva minuta kasnije, postavivši konačnih 3:0.

Akteri ovog meča bili su i reprezentativci Srbije Nemanja Gudelj i Nemanja Maksimović. Gudelj je bio starter u Sevilji, ali je zamenjen u poluvremenu, dok je Maksimović odigrao ceo meč za ekipu Hetafea.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke