Širi se virus 'Nemanja Matić'!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.02.2015.
10:19
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Nemanja Matić izgleda je pokrenuo lavinu u engleskom fudbalu odlukom da se obračuna sa igračem koji mu je umalo polomio nogu. Nakon prvotimca Čelsija isto su postupili još neki igrači na Ostrvu a posednji u nizu Brazilac Sandro.

Screenshoot: YouTube
Screenshoot: YouTube

Povezane vesti

Minuli vikend obeležio je incident na "Stamford Bridžu" koji je izazvao fudbaler Barnlija Ešton Barns. "Kriminalan" start Barnsa izbacio je Nemanju Matića iz takta pa je zbog odgurivanja svog dželata Srbin zaradio crveni karton i dva meča suspenzije.

Podeljena su mišljenja oko toga da li je Matićev potez opravdan ali postupci igrača sa Ostrva koji su usledili govore da je teško ostati priseban kada neko startuje pogibeljno.

Za vikend su živce izgubili Šab Kan iz Vorčestera ali i Jan Vertongen iz Totenhema. Obojica su bili rezignirani grubim prekršajima pa su odreagovali kao naš Nemanja Matić.

Lavina koju je pokrenuo Srbin uzela je maha i u ligi mladih timova odakle stiže novi slučaj grube reakcije na grub prekršaj.

Brazilac Sandro pobesneo je tokom meča sa Bristol Sitijem koji je Kvins Park Rendžers dobio rezultatom 1:3.

Bivši fudbaler Totenhema koji se oporavlja od teške povrede "poludeo" je kada ga je junior Bristol Sitija oborio sa leđa pa je obema šakama uhvatio mladog fudbalera za vrat i oborio ga na zemlju.

Sudija je, kao u slučaju Nemanje Matića, pokazao crveni karton zbog impulsivne reakcije Sandra a ostaje nam da vidimo ko će sledeći postupiti kao srpski internacionalac.

Incident se dogodio u drugom minutu i dvadesetoj sekundi priloženog snimka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke