Siti i Čelsi uzalud kucali, Milan plaća 19.000.000 evra zbog Leaovog "greha" iz prošlosti!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 06.04.2023.
22:21
Izvor: Sportske.net

Portugalac po svemu sudeći ostaje u Italiji.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan će se naći u ozbiljnom problemu ukoliko do kraja sezone ne uspe da produži ugovor sa Rafaelom Leaom, međutim čini se da se to neće desiti.

Italijanski novinar Mateo Moreto objavio je danas informaciju da su "rosoneri" postigli verbalni dogovor sa jednim od svojih najboljih fudbalera o produžetku saradnje.

Rafael Leao će stati u red najplaćenijih fudbalera u Milanu sa godišnjom platom od 5.000.000 evra, ali klub će na sve to imati još jedan ozbiljan izdatak.

Naime, Milan se navodno obavezao da će platiti 19.000.000 evra Sportingu iz Lisabona pošto je Sud za sportsku arbitražu presudio protiv Leaa koji je 2018. godine jednostrano raskinuo ugovor sa "lavovima".

I sve to kako bi zadržao fudbalera kojeg žele Mančester siti i Čelsi, klub iz Londona je čak i poslao ponudu u vrednosti od blizu 100.000.000 evra, ali su je čelnici Milana odbili.

Iako Leao ove sezone do sada nije ponovio neverovatne partije iz prošle godine, uspeo je da postigne 11 golova i upiše sedam asistencija na 36 nastupa u svim takmičenjima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke