Siti i u "kombinovanom" sastavu igra u petoj brzini

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 22.06.2020.
22:53
Izvor: Sportske.net

Siti posle Arsenala, razbio i Barnli.

EPA-EFE/Martin Rickett/NMC
EPA-EFE/Martin Rickett/NMC

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester Sitija pobedili su na svom Etihadu ekipu Barnlija rezultatom 5:0 (3:0) u 30. kolu Premijer lige.

Po dva gola dali su Fil Foden i Rijad Marez, dok je jedan postigao David Silva, a sa dve asistencije istakao se i njegov prezimenjak Bernardo.

Siti je pitanje pobednika rešio već u prvom delu igre, kada je postigao tri gola. Prvo je Foden raspalio po lopti sa distance za 1:0.

U finišu prvog dela igre, Marez je napravio mini šou solo akcijom, a potom je i bio precizan sa 11 metara.

Jedina loša vest u prvom delu igre i na ovoj utakmici generalno je što je Serhio Aguero morao da napusti teren u finišu prvog poluvremena zbog povrede.

U nastavku, Bernardo proigrava Davida Silvu u 51. minutu, da bi u 63. Gabrijel Žezus asistirao Fodenu za drugi gol na meču.

Siti je potom spustio gas, a treba istaći da je Liroj Sane ušao u igru u 79. minutu, što je njegov prvi nastup ove sezone, posle višemesečne pauze zbog povrede.

Nažalost navijača Sitija, ova pobeda nema neki rezultatski značaj, pošto Liverpul može već u sredu da overi titulu, ali Pepa Gvardiolu svakako raduje ubedljiva i efikasna igra pred nastavak borbe za pehare u FA kupu i Ligi šampiona.


baner 2

   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Tuesday, 23.06.2020
07:14

Siti je takva mašinerija da je prosto nevjerovatno kako ne vladaju Engleskom kao npr Bajern, Juve ili Psg svojim zemljama. To je u stvari dokaz da je PL najjača liga na svijetu kada tim kao City ne može da poveže više od 2 titule državnog šampiona.
Klopu treba skinuti kapu samo jer je 20+ poena ispred takvog tima