Siti nikad jači, a u svlačionici - "vruć krompir"?

Autor: Milovan Longinov
utorak 16.06.2020.
15:41
Izvor: Sportske.net

Pep Gvardiola na slatkim mukama...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester Siti i Arsenal "otvaraju" nastavak sezone u sredu na Etihadu, a to će biti prva utakmica ove godine na kojoj će Pep Gvardiola moći da računa na sve svoje igrače!

Kao što svi znamo, Liroj Sane se oporavio od teške povrede ligamenata kolena zbog koje je propustio celu sezonu, ali je Nemac potpuno spreman.

Na fotografijama sa treninga jasno se vidi da je Nemac mnogo vremena proveo u teretani, nabacio je mišiće i deluje spremniji nego ikad.

Problem može da bude samo u tome što je Sane nezadovoljan svojim statusom, odnosno što želi da se vrati u domovinu, gde ga čeka "desetka" Bajern Minhena, a Siti uporno ne želi da spusti obeštećenje na realnu cifru.

Zbog toga se spekuliše da će Sane ostati u rezervnom planu, ali i pored toga, napad Sitija deluje strahovito sa Aguerom, Sterlingom, Marezom, Žezusom, Bernardom Silvom i De Brujneom.

Na sve to treba dodati da je i Ajmerik Laport pauzu zbog pandemije iskoristio na najbolji mogući način i da se takođe u potpunosti oporavio posle višemesečne pauze.

Siti nema šansu da odbrani titulu u Premijer ligi, ali zato bi mogao ponovo da napadne FA kup i što je još važnije - Ligu šampiona.

Siti je u prvom meču osmine finala LŠ pobedio Real u Madridu rezultatom 2:1 i nalazi se na korak od plasmana na završni turnir u Lisabonu...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke