Siti u problemu!

Autor: Pavle Lazarević
petak 01.04.2016.
22:50
Izvor: Sportske.net

Ekipa Mančester Sitija, po svemu sudeći, ide na noge PSŽ-u sa okrnjenim sastavom.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Tim Manuela Pelegrinija, u subotu gostuje Bornmutu, u okviru 32. kola Premijer lige. Dobra vest za "Građane" je da će se Kevin De Brujne, najverovatnije, naći u prvih 18 za ovaj duel. Pored njega, Samir Nasri bi trebalo da bude spreman da se stavi na raspolaganje Čileancu.

Meč protiv "Trešnjica" će sigurno propustiti Rahim Sterling, Jaja Ture i Džo Hart. Sterling i Hart su zadobili povrede u gradskom derbiju protiv Junajteda, krajem marta, dok je Ture igrao sa blažom povredom kolena već neko vreme, a sada ima i novih problema.

"Sterling se muči sa povredom mišića i biće odsutan 4-5 nedelja, dok Ture ima problema sa petom. U ovom trenutku Kevin (De Brujne) i Samir (Nasri) su spremni u konkurenciji za tim, ali najverovatnije neće igrati svih 90 minuta", izjavio je Pelegrini za engleske medije.

"Nisam 100% siguran, ali mislim da Ture i Hart neće biti spremni za duel sa PSŽ-om u sredu", dodao je on.

Ova tri igrača se pridružuju kapitenu Kompaniju i Fabijanu Delfu na listi povređenih igrača, ali Pelegrini je optimističan zbog povratka De Brujnea i Nasrija.

Belgijanac je upisao 12 pogodaka i 12 asistencija u svim takmičenjima, pre nego što se povredio u januaru, "Građani" su zabeležili samo dva trijumfa u ligi, dok je on bio odsutan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mario Götze - Return
Saturday, 02.04.2016
02:56

Ispada Siti najverovatnije, ali i ako ne isprasice ih bilo ko u polufinalu, sledece godine LS nece ni igrati videcete, mogu biti u top 4 ali nece proci kvalifikacije videcete, Gvardiola ce ih unistiti, Pelegrini je malo dete za Pepa...

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 02.04.2016
18:19

Hahahahaha, tebi nikad dosta glupih komentara. To pricas, samo zato jer Pep, ne forsira tvog cakana Gecea... Niko ovde nije lud veruj mi...

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 02.04.2016
22:42

Ja znam, a i Bog zna...

avatar
Mario Götze - Return
Saturday, 02.04.2016
20:24

Videces kako ce te proci, seti ces se sta sam ti rekao...

avatar
Андер Ерера
Friday, 01.04.2016
23:26

Mislim da ni kompletni ne bi prošli, Siti se veći dio sezone (naročito otkako je ozvaničen dolazak Gvardiole) nevjerovatno muči, mislim da nisu ostvarili 2 pobjede zaredom u ligi baš odavno. Niti im igrači izgledaju motivisano, a u isto vrijeme djeluju istrošeno, godinama ih vuče ta kičma ekipa Kompani-Ture-Silva-Aguero, a Kompani je stalno povrijeđen, Ture već baš star, mislim da se i Aguero i Silva često povrijeđuju, a i De Brujnea nema neko vrijeme a briljira ove sezone.nPo svemu sudeći dovode Laportea i Gundogana na ljeto, kakvu god imali sledeću sezonu biće bolji nego ove.

avatar
Mario Götze - Return
Saturday, 02.04.2016
02:58

Nece biti bolja, nece igrati LS... Iako budu u top 4 nece proci kvalifikacije... Pep ima da unisti i ono sto tu iole valja, a igracima kada izmenja pozicije, ima Silva da mu igra zadnjeg veznog, Aguero beka, De Brujne laznu devetku, Sterling poluspica, Otamendi zadnjeg veznog, Klisi ce igrati sopera, Sanja ce vrv u vezni red...

avatar
Андер Ерера
Saturday, 02.04.2016
13:46

Ne znam, sve je moguće. Ne slažem se da će ih uništiti, ali imaće problema, posebno na početku.

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 02.04.2016
03:55

Sve si rekao, kao i ja sto bi napisao. Ova sezona je svasta nesto, cudna, puna povreda, mnostvo poraza, najcudnija sezona kako pratim fudbal, a zaista ga mnogo godina pratim. Treba osvezenje neko, ove sezone smo pa najgora ekipa u PL, i sire. PSG je u mnogo boljoj formi od nas, ali ova sezona je puna nekih iznenadjenja, i nikada se ne zna, ali bez obzira na sve, pravi navijaci moraju uvek da budu uz tim za koji navijaju, pa cak i u ovoj sezoni... :D :D