Sjajan meč u Dortmundu, ''Milioneri'' ne odustaju od titule!

Autor: Darko Mitrović
subota 02.04.2016.
20:29
Izvor: Sportske.net

U poslednjoj utakmici subotnjeg programa u 28. kolu Bundeslige, ekipa Dortmunda je na svom terenu savladala Verder, posle dva preokreta tokom drugog poluvremena!

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Pred više od 81.000 gledalaca na ''Signal Iduna Parku'' u Dortmundu, domaći tim je posle dosta uzbuđenja i preokreta savladao ekipu Verdera sa 3:2.

Svih pet pogodaka postignuto je tokom drugog poluvremena. Na prvi se čekalo do 53. minuta utakmice, kada je, na asistenciju Mhitarijana, Obamejang doveo domaći tim u vođstvo od 1:0.

Usledio je ekspresni preokret gostiju iz Bremena! Prvo je u 69. minutu Galvez bio najsnalažljiviji posle kornera, u gužvi pred golom ''Milionera'' i Verder je uspeo da izjednači.

Samo pet minuta kasnije, odlična akcija gostiju po desnoj strani, centaršut Oztunalija za Zlatka Junuzovića, koji je odlično reagovao pored dvojice protivničkih igrača i preciznim udarcem doneo preokret Verderu - 1:2.

Ali, samo tri minuta trajala je radost gostiju, a glavnu ulogu na terenu preuzeli su Kagava i Ramos, igrači koji su tokom drugog poluvremena dobili priliku da zaigraju u ekipi Dortmunda.

Najpre je Kagava realizovao prelepu akciju Dortmunda i posle centaršuta Šmelcera sa desne strane, pogodio mrežu sa nekih desetak metara - 2:2.

Pomenuti Ramos je tek posle tog gola zamenio Šmelcera i već u 82. minutu je rešio meč svojim pogotkom za konačnih 3:2.

Ovom pobedom, Dortmund je ponovo stigao na pet bodova zaostatka za vodećim Bajernom i potvrdio da ne odustaje od borbe za titulu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Андер Ерера
Sunday, 03.04.2016
00:55

Sledeće kolo ako ne savladaju rivale Šalke u gostima mislim da će izgubiti šanse za titulu, koje si i ovako male.