Sjajni Stuani nastavio seriju poraza Valjekana

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 01.03.2019.
22:57
Izvor: Sportske.net

Valjekano bez pobede na svom terenu.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Rajo Valjekano je danas na svom terenu dočekao Đironu, a ponovo su ostali bez bodova što je bio njihov peti poraz u nizu.

Kristijan Stuani (a ko bi drugi), bio je koban po domaćina, postigao je dva gola za konačnih 0:2 (0:1), a moramo napomenuti i direktan crveni karton koji je dobio štoper domaćina Abdulaje Ba.

Prvi gol viđen je u 30. minutu, nakon kornera Đirone došlo je do konfuzije u odbrani Raja, a sve je to iskoristio Kristijan Stuani koji je ugurao loptu u mrežu.

Abdulaje Ba je napravio neverovatnu grešku u 60. minutu kada je hteo da pošalje loptu ka svom golmanu, ali je to uradio prilično slabo, bio je primoran da svog protivnika zaustavi povlačenjem sa leđa, pa imajući u vidu da je bio poslednji igrač odbrane, sudija mu je bez problema pokazao crveni karton.

To je značilo i velike probleme za Rajo, a sve je rešeno u 85. minutu kada je akcija tekla kroz sredinu, potom na desnu stranu gde je bio Poro koji je fantastično poslužio Stuanija koji glavom sa par metara postavlja konačnih 0:2.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke