Skandal u Bijeljini, pretučen trener Radnika!

Autor: Darko Mitrović
subota 16.05.2020.
22:21
Izvor: Sportske.net, SportSport.ba

''Kao na filmu''!

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Vest koja je večeras potresla region stiže iz Bijeljine, gde je u blizini Gradskog stadiona pretučen poznati trener Slavko Petrović, koji je aktuelni šef struke tamošnjeg Radnika.

Šta se i na koji način, zapravo, desilo, Petrović je objsnio u razgovoru za ''Sportsport.ba''.

"Evo me u bolnici, šta da vam kažem, osim da je sve istina. Zašto, kako, zbog čega, pitam se i ja. Krenuo sam kući sa stadiona i odjednom sam napadnut.

Uperio mi je pištolj u stomak i govorio ko sam ja da nekog teram sa stadiona. A, zapravo kada sam stigao na stadion zatekao sam rekreativce i lepo sam ih upozorio, rekao sam im da je stadion dezinfikovan i da po odluci Kriznog štaba niko ne sme da ga koristi. Neverovatno, stvarno ne mogu da verujem'', objašnjava Petrović.

A onda, užasna scena...
-
Baner ispravka

"Sve se odigralo kao u filmovima, nije čoveku svejedno. Ne znate kako da reagujete, uperen vam je pištolj u stomak, svašta vam prolazi kroz glavu.

Pokušao sam ga smiriti, ali nisam uspio. Dobio sam nekoliko udaraca u glavu i pištoljem u bubrege. Neko je pozvao policiju koja je brzo došla, no uspio je pobeći. Policija ga je uhvatila, no koliko čujem nisu mu pronašli pištolj jer ga je vjerovatno odmah bacio. Duvao je i balon, u krvi je imao 0.8 promila alkohola.

Kamere su sve snimile, ima i nekoliko svedoka koji su potvrdili ovo što vam govorim'', naglasio je Petrović.

Inače, Slavka Petrovića pamtimo i iz srpske Superlige, gde je pre sedam-osam godina vodio ekipe čačanskog Borca i beogradskog Rada.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke