Skenderbeg ređa pobede, trener kritikuje pred duel sa Partizanom

Autor: Darko Mitrović
subota 28.10.2017.
23:19
Izvor: Sportske.net

Iljir Daja nije zadovoljan posle večerašnje pobede Skenderbega.

EPA/VALDRIN XHEMAJ
EPA/VALDRIN XHEMAJ

Povezane vesti

Preneli smo tokom večeri, Skenderbeg je nastavio seriju pobeda u šampionatu Albanije, večeras su protiv Luftetarija slavili sa 2:0, ali je posle te utakmice trener Iljir Daja izneo kritike na račun svojih igrača.

''Ono što nije bilo pozitivno, jeste to što je posle rano postignutog gola trebalo motivisati igrače da igraju našu igru. Posle tog gola iz penala, kao da su razmišljali o putu u Beograd. Ali, pošto smo fokusirani na prvenstvo, to ne bi trebalo da nam se dešava'', istakao je Daja.

Defanzivca Jašanice večeras nije bilo u igri, a trner je objasnio i zbog čega.

''Imao je problema sa mišićem u prethodnoj utakmici i nismo želeli da otežavamo situaciju. Dali smo mu više vremena za oporavak'', istakao je Daja, a prenosi albanski ''Supersport''.

Za razliku od trenera, mnogo više razloga za zadovoljstvo ima vezista Gavazaj, koji se nedavno oporavio od povrede i koji je večeras odigrao svega desetak minuta, što mu je bilo dovoljno da postigne drugi gol za konačnih 2:0.

''Srećan sam zbog gola. Posle operacije se osećam dobro i verujem da ću biti spreman da igram i u Beogradu. Taj meč će biti poseban i moramo priznati da mnogi od nas danima razmišljaju o tom izazovu. Želimo da odigramo dobar meč i zašto da ne, ostvarimo i dobar rezultat'', optimistički je poručio Gavazaj koji zbog povrede nije igrao u prošlom kolu protiv Partizana u Elbasanu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke