Škupi priželjkuje senzaciju u Skoplju: "Znamo šta znači Dinamo, pritisak na njima"

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 25.07.2022.
20:25
Izvor: Sportske.net, Beta

Revanš meč između Škupija i zagrebačkog Dinama 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona igra se sutra od 21.00 na Nacionalnoj areni "Todor Proeski" u Skoplju.

Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb

Povezane vesti

Trener skopskog Škupija Goce Sedloski izjavio je danas da su njegovi igrači spremni za revanš meč protiv zagrebačkog Dinama i da veruju u istorijsku pobedu i plasman u narednu rundu kvalifikacija Lige šampiona.

Na konfrenciji za novinare pred sutrašnji meč protiv Dinama u Skoplju, Sedloski je ulogu favorita prepustio hrvatskom timu, ali je istakao da mu, kada pogleda šta su njegovi igrači radili proteklih dana to daje nadu, jer vidi motivaciju i entuzijazam sa kojim igrači čekaju meč.

Dodao je nerešen rezultat 2:2 iz prve utakmice u Zagrebu povoljan za Škupi, ali je istakao da njegove igrače sutra čeka zaista teška utakmica.

"Znamo da 2:2 ne bi trebalo da nas zavara jer je ispred nas veoma ozbiljan protivnik poput zagrebačkog Dinama, za kojeg znamo šta i kako to znači u evropskim okvirima. Ali to, takođe znači, da je pritisak na njima i da to treba da iskoristimo", rekao je trener makedonskog šampiona.

Cele nedelje su igrači Škupija, kako je istakao, na treningu dali maksimum i spremni su za sutrašnji meč na najvećem makedonskom stadionu.

"Verujemo u istorijsku pobedu i plasman, ali da bismo to ostvarili potrebna nam je podrška javnosti i naših navijača koji su dvanaesti igrač", rekao je Goce Sedloski.

Fudbalski klub Škupi je preko društvenih mreža pozvao Skopljanjce i navijače tog kluba da u utorak ispune Nacionalnu arenu i da zajedno ispišu istoriju.

"Uvaženi Skopljanci i navijači našeg kluba, Fudbalski klub Škupi je u utorak na korak od ispisivanja istorije i plasmana u treće kolo UEFA Lige šampiona, a da bi se to ostvarilo potrebna nam je i vaša podrška", navodi se u pozivu.

Revanš meč između Škupija i zagrebačkog Dinama 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona igra se sutra od 21.00 na Nacionalnoj areni "Todor Proeski" u Skoplju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke