SL - Proključao Solun, PAOK hita ka tituli!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 10.02.2019.
20:41
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri PAOK-a rešili su nedeljni derbi sa Olimpijakosom u svoju korist i nastavili krupnim koracima ka tituli koju "Tumba" čeka 34 godine.

Epa/Georgios Kefalas
Epa/Georgios Kefalas

Povezane vesti

Veliki derbi grčke Super lige između PAOK-a i Olimpijakosa završen je trijumfom crno-belih iz Soluna koji su na taj način nastavili pohod ka tituli.

PAOK je u okviru 20. kola grčke Super lige savladao Olimpijakos sa 3:1 (2:0) i tako uvećao bodovnu prednost u odnosu na najtrofejniji grčki klub.

Domaćin je u prvih dvadeset minuta igre trasirao put ka izuzetno važnoj pobedi. Vierinja je pogodio u trećem minutu, a prednost PAOK-a duplirao je Dijego Bisesvar na isteku dvadesetog minuta igre.

Pokušao je trener Olimpijakosa da dvostrukom izmenom na poluvremenu "probudi" ekipu, ali je odluka o pobedniku pala sedam minuta pre kraja kada je Čuba Akpom postigao treći gol za domaće.

Oli je dva minuta pre kraja smanjio na 3:1 preko Danijela Podensa koji je na taj način postavio konačan rezultat derbija u Solunu.

PAOK je tako drugi put u sezoni dobio Olimpijakos i deset kola pre kraja ima devet bodova više u odnosu na crveno-bele iz Pireja i četrnaest u odnosu na aktuelnog šampiona.

To znači da bi do kraja sezone trebalo da se dogodi pravo čudo pa da crno-belima i ove sezone izmakne šampionska titula.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Sunday, 10.02.2019
22:46

Titula, titula slaviće se titulaaaaa! Napred braćo samo jakooo! Dolazim u Solunu na proslavi titule! ŠAMPIONI!