Slučaj u Valjekanu - Kakve kvalifikacije, vraćaj se zbog Ebole!

Autor: Beta Beta
četvrtak 09.10.2014.
22:58
Izvor: Beta

Fudbaler Gvineje Las Bangura rekao je danas da je napustio pripreme reprezentacije da bi umirio strahove svog kluba Rajo Valjekana oko Ebole.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Las je trebalo da igra u petak protiv Gane u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija 2015, a taj meč je premešten u Maroko zbog epidemije Ebole.

"Kada su mi rekli da su mi saigrači iz kluba zabrinutim odlučio sam da se vratim, razgovaram sa njima i kažem im da ne treba da se plaše", rekao je Las.

"Zvali su me dva puta, ali nisam mogao da se javim jer sam bio na treningu. Razgovarao sam sa svojim agentom, a onda i sa selektorom i rekao sam mu da imam problem sa klubom, jer se saigrači plaše. Onda sam ga pitao da me pusti, jer ne želim da imam problema sa svojim klubom, koji me plaća", rekao je on.

Portparol Rajo Valjekana Fernando Lopez rekao je da klub nije tražio da se igrač vrati, već samo da mu je savetovao da putuje direktno u Maroko i preskoči odlazak u Gvineju, kao i da se Las složio sa tim.

Prvi slučajevi Ebole u Gvineji potvrdjeni su u martu. Epidemija je do sada ubila više od 3.000 ljudi, uglavnom u Gvineji, Liberiji i Sijera Leoneu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke