Šok - Lajpcig precrtao Vernera?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 15.06.2020.
21:03
Izvor: Sportske.net

Poslednja vest iz Nemačke.

EPA-EFE/HANNIBAL HANSCHKE / POOL
EPA-EFE/HANNIBAL HANSCHKE / POOL

Povezane vesti

Transfer Tima Vernera u Čelsi biće ozvaničen u narednim danima, a RB Lajpcig neće ni razmišljati da ga zadrži za nastupe u Ligi šampiona.

Kako je preneo pouzdani Bild, ukoliko Čelsi plati otkupnu klauzulu, što je praktično gotovo, Lajpcig neće pokušavati da odgodi njegovu selidbu u London do završetka takmičenja u Ligi šampiona.

UEFA planira da dozvoli klubovima da zadrže sve registrovane igrače do kraja Lige šampiona, koja je na programu u avgustu, ali Lajpcig ne planira da zadrži Vernera do početka prelaznog roka, odnosno 2. septembra.

Inače, Vernerov transfer će najverovatnije biti ozvaničen u narednim danima, ali on neće imati pravo nastupa za Čelsi u nastavku sezone u Premijer ligi.

Po svemu sudeći, Verner će se oprostiti u preostale tri utakmice u Bundesligi, a potom će morati da sačeka start naredne na Ostrvu.

Podsetimo, Lajpcig je prošao u četvrtfinale Lige šampiona, a nemački klub čeka svog rivala u Lisabonu, koji će biti domaćin najboljih osam ekipa Evrope od 12. do 23. avgusta.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
1
Monday, 15.06.2020
22:00
avatar
CrveniFeniks
Monday, 15.06.2020
23:11

Ovo Chelsiju nikako ne odgovara😉

avatar
LFC*19
Tuesday, 16.06.2020
09:42

Precrtao :) Msm nije smijesno, idemo pompezuj! Misle li ovi novinari da im niko ne bi procitao vijest da ne rade ovo? Govore li onda o svom kvalitetu ili "da im damo sta oni hoce"? Ko su ti oni? Ko im je rekao da ovo moraju da rade?