Šok u Frankfurtu, Ajntraht na putu da potpuno upropasti fenomenalnu sezonu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.05.2019.
20:01
Izvor: Sportske.net

Videlo se i u prethodnih nekoliko mečeva, Ajntraht je u krizi kada je najvažnije, a eliminacija od Čelsija u polufinalu Lige Evrope ih je, izgleda, potpuno dotukla.

EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN
EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN

Povezane vesti

Činilo se do pre par nedelja da će Ajntraht izboriti plasman u Ligu šampiona na kraju ove bundesligaške sezone, ali u poslednjih mesec dana tim Adija Hitera ne zna za pobedu na domaćoj sceni.

U prošlom kolu su doživeli debakl u Leverkuzenu (6:1), ali najteži udarac za njih usledio je večeras, kada su na svom terenu izgubili od Majnca sa 2:0 i pali na šesto mesto, uz realnu mogućnost da sledeće nedelje potonu još dublje i ugroze plasman i u Ligu Evrope!

Jer, u poslednjem kolu Ajntraht će gostovati Bajernu koji će imati ogroman motiv da pred svojim navijačima overi novu titulu.

Dvanaestoplasirani Majnc, koji je odavno obezbedio opstanak i kome ovi bodovi nisu bili neophodni, večeras je trijumfovao golovima Entonija Uđe, u 53. i 57. minutu, a Ajntraht do kraja meča nije imao pravi odgovor.

Luka Jović je ovoga puta na terenu proveo 77 minuta Gaćinović i Kostić su odigrali ceo meč, ali nisu mogli da spreče ovakav epilog...

Ajntrahtu uoči poslednjeg kola sada na tabeli prete i Volfsburg, koji ima dva boda manje i koji u poslednjem kolu dočekuje Augsburg, kao i osmoplasirani Hofenhajm sa tri boda manje, koji u poslednjem kolu gostuje Majncu.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke