Solskjer priznao da je grešio, velika pobeda Srbina!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 25.06.2020.
13:37
Izvor: Sportske.net

Sjajne vesti.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda su juče slavili protiv Šefild junajteda sa 3:0, a još jednu sjajnu partiju pružio je reprezentativac Srbije Nemanja Matić.

Iskusni vezista, koji je krajem decembra bio na izlaznim vratima kluba, dobio je priliku da se dokaže usled brojnih povreda u ekipi, pokazao je klasu i podsetio na najbolje dane u karijeri, pa je potpuno preokrenuo situaciju u svoju korist.

Juče je protiv Šefilda kontrolisao sredinu terena, pa je Solskjer nakon susreta imao samo reči hvale za srpskog reprezentativca.

"Nemanja igra sjajno. Imao je dobru predsezonu prvi put posle puno, puno godina i danas je diktirao tempo i sa svojim iskustvom bio ključan za nas.

Veoma sam, veoma srećan što gledamo najbolje od Nemanje i on će biti jako važan za nas, a onda će, naravno, od nastupa i samog Nemanje zavistiti dali želi da ostane, ali u ovom trenutku je u sjajnoj formi
", istakao je Solskjer.

baner 11

Matić je ugovorom vezan za klub do leta naredne godine, ali s obzirom da se situacija promenila i da sada Solskjer u potpunosti veruju Srbinu, mogao bi bivši vezista Benfike i Čelsija i duže da se zadrži na "Old Trafordu".

Ipak, konkurencija u klubu je jaka, Mektominej je nedavno potpisao novi ugovor do leta 2025. godine, Fred je vezan takođe višegodišnjim ugovorom i igrao je sjajno ove sezone, o Pogbi i Brunu Fernandešu ne treba trošiti reči, mnogo toga će u ekipi Ole Gunara Solskjera zavistiti u narednom periodu od tog dvojca, pod uslovom da neko ne pošalje ponudu koja se na odbija za usluge francuskog reprezentativca.

Matić je sa druge strane spreman da bude deo rotacije, a do početka naredne sezone ćemo najverovatnije i definitivno znati da li Nemanja ostaje na "Old Trafordu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vjeko Stojančić
Friday, 26.06.2020
10:06

Kad Matic neigra poraz je skoro siguran a kad igra ona krava na golu i nema posla posto to Matic sve presjece 40 metara od gola.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 25.06.2020
17:33

Matke gubi na brzini i to na je problem, a bez daljnjeg da se radi o odličnom defanzivnom veznom i Junajted boljeg nema. Fred to nije, MkTomini će napredovati sigurno i možda bi mogao da se prešalta na tu poziciju. Videće se šta će biti sa Garnerom no Matke je jedini pravi DM u Junajtedu.

avatar
miki2
Thursday, 25.06.2020
14:35

Maric je dobar igrac al ljudi moraju da ynaju da je on vise defannyivac. U kombinaciji sa Pogbom i Fernadesom on deluje dobro yato sto i mancester deluje dobro kad je tu neko drugi on ima ulogu i da kreira i tu mislim da ne moye da yadovolji apetite navijaca.

avatar
Milos Ilic_fb1
Thursday, 25.06.2020
13:47

Matic je za dve klase ispred Freda i sada, a i kad bi igrao levom nogom. Mektominej mozda moze da bude velik igrac ali mlad je jos. A sa Pogbom i Fernandesom cini odlican trio, dva visoka i jaka igraca, kakvi su on i pogba ostavljaju prostor brunu da ide unapred