Sosijedad potopio "Žutu podmornicu"

Autor: Nikola Miloradović
petak 25.08.2017.
22:05
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Real Sosijedada ubedljivo su slavili na otvaranju drugog kola španske Primere.

EPA-EFE/Javier Etxezarreta
EPA-EFE/Javier Etxezarreta

Povezane vesti

Ekipa iz San Sebastijana slavila je na svom stadionu protiv Viljareala sa 3:0 (3:0).

Poveli su domaći u 25. minutu, gol je postigao najbolji strelac ekipe iz minule sezone Vilijan Žoze. On se dobro snašao nakon kornera sa leve strane, njegov prvi pokušaj je skinuo golman Viljareala, ali se Brazilac brzo popravio i doneo prednost Sosijedadu.

Samo devet minuta kasnije, Sosijedad je imao 2:0. Nakon centaršuta sa leve strane, nastala je gužva u kaznenom prostoru Viljareala, najbolje se snašao iskusni Ćabi Prijeto, koji sa pet metara matira golmana gostiju za povećanje prednosti domaćeg sastava.

U poslednjem minutu regularnog dela prvog poluvremena, ekipa iz San Sebastijana dolazi do novog gola, strelac je bio Huanmi. On je izbegao ofsand zamku, prihvatio sjajan pas Elustonda i maestralno lobovao golmana Viljareala za 3:0.

U drugih 45 minuta je tempo utakmice značajno opao, Bakambu i Baka su pokušavali da umanje prednost Sosijedada, ali im nije polazilo za rukom da savladaju Rulija.

Real Sosijedad je tako sjajno počeo sezonu, nakon uvodnog trijumfa protiv Selte u Vigu, savladali su i Viljareal na svom stadionu, te su trenutno prvi na tabeli sa maksimalnim brojem bodova iz prva dva kola. Viljareal je u velikom problemu, u prvom kolu su poraženi na gostovanju povratniku u Primeru, ekipi Levantea, te su trenutno na samom dnu tabele bez ijednog osvojenog boda.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Friday, 25.08.2017
23:29

Drago mi je zbog Sosijedada,samo neka ovako nastave.

avatar
Friday, 25.08.2017
22:11

Au sta ej sa Viljarealom igraju lose i nemaju ni dobre rezultate. A realno kvalitetom ne bi trebalo dazaostaju toliko za Sosiedadom, ugazili ih.

avatar
MSSZRMK
Friday, 25.08.2017
23:29

Otisli su Musaco,Dos Santos koji su bili vazni igraci za njih.

avatar
Luka Modric
Saturday, 26.08.2017
08:37

Dobro mozda ne 4 jer sevilja je jaca ali u top 6 su svakako..ma dignut ce se oni kroz sezonu..oni meni igraju super nogomet isto ko i sosijedad..dve ekipe koje volim gledat kak igraju

avatar
Friday, 25.08.2017
23:40

pa dobro ali pazi im ekipu, ali Kastiljeho, Baka, Bakambu, Trigeros, jos kad dodamo povredjene kojih iam dosta, mozd aje to razlog, ali oni su bukvalno cetvrti najjaci tim u Ligi po meni, valdja ce bolej ka ds eoporave Gaspar, Soriano, i ostali.