Španac od danas najplaćeniji, šta će reći Pogba!?

Autor: Nikola Miloradović
petak 13.09.2019.
23:31
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji prenose da je stavio paraf na novu saradnju sa klubom.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kako prenosi novinar lista "Dejli Rekord" Dankan Kesls, koji je dobro upućen u dešavanja vezana za klub sa "Old Traforda", David De Hea je parafirao novi ugovor sa Mančester junajtedom.

Španac je parafirao četvorogodišnji ugovor, sa opcijom da se saradnja produži i na petu godinu, težak 15 miliona evra po sezoni.

Tako je De Hea postao najplaćeniji igrač Mančester junajteda, zajedno sa Polom Pogbom.

De Hea je ušao u poslednju godinu ugovor sa "Đavolima", dugo su trajali pregovori dve strane, sve je ubrzano kada se pojavilo interesovanje Juventusa i Pari sen Žermena za španskog čuvara mreže.

U Torinu su se nadali da bi mogli da ga ubeda da kao slobodan igrač po isteku ugovor sa Junajtedom pređe u njihove redove, ali je De Hea odlučio da ostane u klubu i pored slavih rezultata u poslednjih par godina.

U pet od prethodnih sedam sezona, De Hea je bio proglašavan za najboljeg golmana Premijer lige, želeo je da njegove sjajne partije budu nagrađene kako dolikuje, pa je najpre tražio da dobije ugovor jednak onom koji je u januaru 2018. godine sa "Đavolima" potpisao Aleksis Sančez.

Od izvršnog direktora kluba Eda Vudvorda dobio je odgovor da je tako nešto nemoguće, na kraju je pristao da se izjednači sa Polom Pogbom, što su očigledno u klubu mogli da podnesu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Saturday, 14.09.2019
08:38

On barem zasluzeno dobija povisicu, a maneken dobio zbog promene frizura, sve bih ja to oterao, novi igrac kad dodje u klub 100k nedeljno max, pa ako se dokaze onda povisica, a ne kao Sanchez odma velika plata, i decko ne razmislja o golovima nego razmislja o pikinezerima

avatar
Jagger86
Monday, 16.09.2019
08:15

Slažem se..ali pošto klub trenutno samo može pare da ponudi igračima, to je nemoguća misija. Što bi neko došao trenutno u MU osim para?! Klub je miljama daleko od trofeja, nestabilan je totalno što se igračkog kadra tiče, treneri se menjaju. U prevodu , haos. Niko ne želi da rizikuje 3-4 godine svoje karijere. A zna se da u modernom fudbalu ako izgubis najbolje godine, ode karijera u nepovrat.

avatar
Devil born 1878
Saturday, 14.09.2019
01:05

Eto ti tebi sto si rekao,da pamtim svoje reci, dzabe si se nadao

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 14.09.2019
01:05

Sta ima da kaze, neka pruzi partije De Hee pa da se prica.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 14.09.2019
14:05

Hahahaha pa obojica se nesastavljaju :)