Španac preuzima Olimpijakos

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.01.2018.
21:23
Izvor: Sportske.net

Šampion Grčke angažovao novog šefa struke. Nakon Albanca i Grka ekipu će u tekućoj sezoni voditi Španac.

Epa/Guido Kirchner
Epa/Guido Kirchner

Povezane vesti

Prvog radnog dana nove nedelje fudbalski klub Olimpijakos angažovao je novog trenera koji će na klupi naslediti Takisa Lemonisa.

Prvi čovek crveno-belih iz Pireja Vangelis Marinakis poželeo je večeras igračima srećne praznike i upoznao ih sa novim šefom struke - Oskarom Garsijom!

Španski stručnjak upoznao se sa igračima u prisustvu predsednika Marinakisa i ljudi i sportskog sektora, a potom je odradio i prvi trening čime je zvanično stupio na dužnost.

Oskar Garsija stiže u Pirej dva meseca nakon što je dogovorio sporazumni raskid ugovora sa Sent Etjenom. Samostalno je radio kao trener Makabija iz Tel Aviva, Brajtona, Votforda i Red Bul Salcburga.

Kao trener osvajao je titule sa Makabijem i Salcburgom, a debi na klupi Olimpijakosa imaće u duelu sa Larisom koji je na programu u sredu.

Imajući u vidu da je trenersku karijeru počeo kao asistent u reprezentaciji Katalonije, a da je zatim radio u "La Masiji", jasno je na čemu će Oskar Garsija insistirati i kakav će sistem pokušati da implementira u novom klubu.

Sada ostaje da se vidi kako će se imenovanje novog trenera odraziti na status srpskih internacionalaca iz redova Olimpijakosa Jagoša Vukovića, Saše Zdjelara i napadača sa Komora El Fardu Bena koji se nalaze na meti beogradskih "večitih".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke