Španci saznaju - Jović ima obećanje, ovo je sjajno!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 25.12.2019.
20:32
Izvor: Sportske.net

Šta će se desiti sa Lukom Jovićem?

EPA-EFE/Mariscal
EPA-EFE/Mariscal

Povezane vesti

Previše se priča o Luki Joviću, to je svima jasno.

Često je kritikovan bez neke velike osnove, Jović je ove sezone odigrao samo 423 minuta i postigao je jedan gol, uglavnom je dobijao šansu nakon 70. minuta što je svakako opravdanje za manjak golova koje ćemo sigurno gledati u nastavku sezone.

Sada španski mediji koji su bliski Real Madridu, tačnije "Defensa Central", prenosi da je Luka Jović jedan od miljenika uprave kluba i da je dobio obećanje da će igrati još više u nastavku sezone.

Uprava je tražila od Zidana da se Jović više nalazi u bitnim utakmicama, kao što je bio "El Klasiko" na kom nije igrao, kako bi sticao preko potrebno iskustvo i kako bi i na "lakšim" utakmicama igrao još bolje.

Joviću je potrebno da manje čita medije, da se skoncetriše na teren i rezultati u Real Madridu će sigurno doći, tačnije, pitanje su trenutka...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Thursday, 26.12.2019
12:38

Dokle god je Zidan u klubu Jovic nece imati sansu da igra.Slicna prica je i sa Vinisijusom,decko je prosto nestao bez objasnjenja...Razumem da Zizu ide na sigurno ali covek kao slep forsira jednu istu ekipu koja je prezasicena i koja sada ima ogroman problem sa realizacijom dok sa druge strane potpuno ignorise klupu.Kako god,nadam se da je ovo tacno jer imamo zaista jaku i perspektivnu klupu i svakako da Jovicu i Zunioru treba dati mnogo vise sansi!

avatar
Dorotej
Thursday, 26.12.2019
01:14

Potpuno neopravdana kritika Luke Jovića. Ne daju mu zlotvori loptu. Gledao sem reprizu zadnje utakmice. Dobio je opet slabih 20 minuta, pre toga Rodrigo 60. Taj ništa nije pokazao, baš ništa. U tih 20-tak minuta lopta nije dolazila u 16 metara. Prebacivanje sa krila na krilo, ulazak Bejla prema sredini (Roben stil) i šut na gol. Jedan jedini centaršut je pretvorio u sativu sa odličnim skokom i udarcem glavom. Razočarao me Modrić. Traži Bejla i Benzemu, Joviću ne dodaje loptu. Ta dvojica su prevelike zvezde da im ne pada na pamet da našem Luki nameste priliku. Više vole da se iživljavaju i siluju loptu nego da dodaju.