Španci tvrde, Real odustao od Italijana zbog Ramosa!

Autor: Nikola Miloradović
subota 16.06.2018.
20:14
Izvor: Sportske.net

Sticao se utisak da je bio jedan od glavnih kandidata, pre nego što je posao dodeljen Lopetegiju.

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Od kako je Zinedin Zidan napustio madridski Real, veliki broj imena dovodio se u vezu sa upražnjenom funkcijom na "Bernabeu".

Činilo se u jednom trenutku da je jedan od glavnih kandidata bio i italijanski stručnjak Antonio Konte, koji je pod ugovorom sa Čelsijem.

Pričao se ipak da bivši trener Juventusa ne želi na klupu Madriđana, da smatra da ne bi imao nikakav uticaj u svlačionici i da ne bi mogao da utiče na transfere, te i da mu je draže bilo da sačeka raspletu na "Bridžu", kako bi uprava "Plavaca" bila u obavezi da mu isplati 12 miliona evra, ukoliko bi odlučila da ga smeni.

Sada su se pojavile nove informacije, Konte je naime vrlo kratko bio u igri, a vrata "Santijago Bernabeua" mu je zatvorio kapiten "Los Blankosa" Serđo Ramos.

On je naime razgovarao sa španskim igračima koji su imali prilike da sarađuju sa Konteom, pa je nakon toga odlučio da Konte nije za Madriđane.

Na kraju je posao dobio Hulen Lopetegi, koji je zbog tajnih pregovaranja sa Realom ostao bez selektorskog mesta u reprezentaciji Španije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Sunday, 17.06.2018
18:12

Konte je trener za ekipe koje se bore da opstanu jer ne vidim kako to jedan covek koji gaji defanzivnu igru moze od Reala koji ceo zivot igra ofanzivno da donese boljitak klubu. Madrid vec ima jednog Atletika.

avatar
Stratford
Sunday, 17.06.2018
10:13

Taj bi napravio haos u svlačionici Reala i poništio sve što je Zidane napravio. Posvađao se gdje god je došao, sad tjera inat i ostaje na klupi iz pogrešnih razloga. Ne znam ko bi ga još htio u ozbiljnom klubu

avatar
Marco Popovich
Saturday, 16.06.2018
22:13

Koji Spanski igraci su saradjivali sa Konteom?

avatar
NikkiCFC
Sunday, 17.06.2018
19:41

Petorica iz Celsija trenutno plus Kosta.

avatar
10BillionXD
Saturday, 16.06.2018
21:56

Ne vjerujem. Conte i Azpilicueta su imali sjajan odnos. Alonso je zbog Contea dobio status jednog od najboljih bekova Premier Lige, Fabregas nije imao tako bajan odnos ali su dobri prijatelji definitivno.
Jedino Costa ali nije ni on cvjecka.