Španija bruji o novom igraču Barse - magija!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 21.06.2020.
22:26
Izvor: Sportske.net

Sigurni smo da ne znate mnogo o ovom momku, ali zapamtite njegovo ime.

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Njegovo ime je Pedro Gonzales Gomes, ali sada već u španskom fudbalu poznat i samo kao - Pedri.

Barselona je prošlog leta platila čak pet miliona evra za njegov transfer iz Las Palmasa, uz dogovor da ostane ovu sezonu na Kanarskim ostrvima, dok ne napuni 18 godina.

Pedri je isto godište kao i Ansu Fati, igra na poziciji krila ili ofanzivnog veznog igrača, a idol mu je Andres Inijesta sa kojim ga odavno porede u Španiji.

On je upravo danas osvanuo u brojnim španskim medijima, pošto je izveo pravu bravuru u pobedi Las Palmasa nad Lugom.

U stilu najvećih majstora izveo je sjajan dribling i potom asistirao Rubenu Kastru za pobedu svog tima. Pedri je ove sezone odigrao 29 mečeva u Segundi, postigao je tri gola uz pet asistencija, ali statistika ne pokazuje i kakav je on dribler i koliko je nadaren fudbaler.

U Španiji se šuška da je on i budućnost reprezentacije, te da je Barsa uradila pravu stvar kada ga je kaparisala prošlog leta.

Inače, Barsin plan je da Pedri na leto dobije šansu tokom priprema za narednu sezonu, a onda će biti poznato da li će ga Kike Setijen zadržati ili poslati na pozajmicu. Pominje se da ga žele i Betis i Selta, ali ko zna ko će ga sve hteti ako ga Barsa bude slala na pozajmicu.

Baner 13

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
OGLoc
Monday, 22.06.2020
09:37

Svaka dva dana treba da pamtimo imena novih klinaca, od kojih ni polovina nece ispuniti ta previsoka ocekivanja.. pustite djecu na miru nek igraju fudbal