Španska liga zauzela stav oko Mesija, da li je sada jasnije?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 30.08.2020.
14:25
Izvor: Sportske.net

Ovo je bilo očekivano, ali neće promeniti ništa...

Manu Fernandez
Manu Fernandez

Povezane vesti

U priču oko Mesija umešala se i španska liga. Naime, oni su zauzeli stav povodom spora igrača i Barselone. Danas se Argentinac nije pojavio na testovima na COVID 19, smatra da mu je ugovor istekao.

Prema tumačenju udruženja klubova, Barselona je u pravu, Mesi ima ugovor na još jednu godinu i klauzulu od 700 miliona evra. La Liga smatra da Mesi ne može da dobije odrešene ruke, niti da je u pravu kada tvrdi da nije igrač Barselone, zbog čega je propustio početak priprema.

I da Mesi ode, ova organizacija mu neće izdati potrebne papire da pređe u neki drug klub u slučaju da nije plaćena klauzula od 700 miliona.

Time se udruženje klubova jasno stavilo na stranu Barse, pa Mesi i od njih može da očekuje tužbu, ako svojevoljno, bez dozvole pređe u Mančester Siti.

Međutim, ovaj stav neće naterati Mesija da promeni mišljenje, on jednostavno ne želi da igra za Barselonu i nema nikakvog dogovora oko ostanka. Traži da ga puste, klub ima stanovište da neće pregovarati ako neko ponudi i 200 miliona i da samo uz klauzulu može da ode.

Mesi

Sve bi moglo da dobije razrešenje na sudu, ali to je sporo i sezona će početi za dve nedelje. Ono što je takođe jasno da će Argentinac biti suspendovan i kažnjavan oduzimanjem plate dok se ne bude pojavio.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Sunday, 30.08.2020
20:18

Zalosno,Mesi je zaslužio vise od Barse ali ova uprava pokazuje upravo sada zašto Mesi hoće da napusti klub.Gomila lešinara gladni novca,video je on da je to odavno prestao da bude "Mes Que un Club".Ako ovako tretiraju Kapitena,Najboljeg strelca kluba,Najboljeg Asistenta kluba,Najboljeg igrača Barse ikad sta onda rade sa ostalima i sta mogu mladi igrači da očekuju.

avatar
Mirjevac
Sunday, 30.08.2020
18:54

LaLiga una sta znace ugovori i zna da se sve to mora postuje! Ronaldo u Realu isto tako na neki nacin nije bio zadovoljan, ali nije otiso pezplatno vec je prodat! Tako da se pravila znaju i ona vaze za sve!

avatar
amigo999
Sunday, 30.08.2020
17:37

Pa Siti im ponudio 100 mE + 3 igraca koji su zajedno vredni oko 150 mE , i nije im dosta? A i Arapi pozurili sa ponudom, pokazali su da se moze namusti para od Sitija....

avatar
Mad Max
Sunday, 30.08.2020
16:56

Потпуно је илузорно да Барселона задржава Месија. Да ли они стварно мисле да ће добити нешто? У најбољем случају, добиће Месија до јуна 2021, који питање да ли ће и како играти, и на који начин ће се све то одразити на свлачионицу. Уз то и 35 милиона евра Месијеве плате. То је као када би сада Реал на силу спречавао трансфер Бејла, већ жели незаинтересованог играча да плаћа баснословно. Глупост.

avatar
P. S.
Sunday, 30.08.2020
14:41

A inače Messi je otputovao u Mančester, upravo potpisuje ugovor sa City-jem kome ne treba ništa drugo osim Messijevog potpisa, popodne zadužuje dres sa brojem 10, a španska liga i Barsa mu neće dati papire, tako da će umesto papira dobiti dve tužbe. Ozbiljna pretnja... :D

avatar
GoHardV3
Sunday, 30.08.2020
14:39

Mes Que un Club HAHAHAHAHAHHAH

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 30.08.2020
14:32

Ne bi ga pustili ni za 200 miliona? Jesu oni ulozili u njega toliko para da to nije normalno, ali, i on im je uzvratio svojim igrama na terenu. Tuzno je sto je raskid ovakav.

avatar
Maksimus
Sunday, 30.08.2020
15:10

Tuzno sta napravise od jedne Barselone

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 31.08.2020
14:24
avatar
Mirjevac
Sunday, 30.08.2020
18:59

Gde i u kom klubu se igrac pusta da ode kao slobodan igrac ako jedna strana nije zadovoljna, nigde zato nece ni u barci biti! Evo sad ce biti vise primera u barci da klib nece na njih racunati ali neze da ih odpusti vec ce barca morati da postuje ugovore koje imaju, tako je za sve, tako i Mesi mora da postuje svoj ugovoe! Jes da je Medi puno doprineo klibu ali on to nije mogo sam vec sa saigracima, i nesme se zaboravi da je Mesi u barci sebe kao livnodt, kao sportistu izgradio i barca ga je napravila izmedjz naj bogazijih sportista na svetu! Cak je imao uvek vecu platu i od realovih naj boljih igraca, bar za to Mesi treba da bude zahfalan a ne da se ovako ponasa!

avatar
Maksimus
Sunday, 30.08.2020
14:31

I budala zna da je La Liga na strani Barse zbog toga sto ako ode Mesi gube ogromnu gledanost, ali realno je da ode Mesi, nezadovoljnog igraca nece sigurno drzati.

avatar
Mirjevac
Sunday, 30.08.2020
18:51

Jeste tako ali delimicno, toliko na svetu postoje NE zadovoljni igraci i sad ti zamisli da oni svi ovako rade ko Mesi? Ili da klubovi budu NE zadovoljni igracima i da im NE isplate plate! Nemoze to tsko ima ugovor i ima zakon i pravila koja se moraju postovati! Mesi ce naj vise da izgubi a ne klub!