Španski kup - Hihon iznenadio Eibar, Bilbao i Betis rutinski prošli dalje

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 06.12.2018.
23:22
Izvor: Sportske.net

Ponovo iznenađenje u kupu Španije.

BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos
BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Eibar je dočekao Hihon i odigrao nedovoljno dobro da nadoknadi zaostatak, rezultat je bio 2:2 (0:2). Ueska je dočekala favorizovani Bilbao, a gosti su slavili rezultatom 0:4 (0:1). Betis je tutinski savladao Santander sa 4:0 (1:0).

Eibar je imao zaostatak iz prvog meča od 2 gola, ali mnogi su očekivali da će domaćin u ovom meču to nadoknaditi. Domaćin je krenuo u totalnu ofanzivu od samog starta, a gosti su to kaznili sa dva gola u prvom poluvremenu, bilo su to jedina dva šuta u okvir gola Eibara. Himenez i Perez su postavili nedostižnih 0:2 na poluvremenu i domaćinu je sada bilo potrebno nerealnih pet golova za samo 45 minuta. Uspeli su da postignu 2 gola, ali to je bilo dovoljno samo da iznegnu poraz u ovom meču. Kukurela i Čarls su bili strelci.

Atletiko Bilbao je pokazao ogromnu razliku u ovom dvomeču i oba puta su slavili identičnim rezultatom. Gosti su diktirali tempo, a i domaćinu je bilo jasno da ne mogu da nadoknade zaostatak iz prvog meča. Aduric je bio strelac u 37. i 58. minutu, a Vilijams je odgovorio na kraju meča, i on je postigao dva gola.

Betis je bio vrlo siguran u ovom dvomeču. Ipak, domaćin je imao i prednost od 1:0 iz prvog meča, ali i ovaj revanš su ozbiljno shvatili. Nisu želeli da dozvole Santanderu ni da pripreti golu. Već nakon prvog poluvremena i autogola Pereza bilo je jasno ko prolazi dalje, a na kraju smo videli i ubedljivu pobedu Betisa koji je postigao još tri gola u drugom poluvremenu. Strelci su bili Sanabrija, Leon i Lo Celso.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke