Specija pokazala - Zvezdo, ovako se dobija Milan!

Autor: Ivan Cvetković
subota 13.02.2021.
22:36
Izvor: Sportske.net

Odlična igra domaće ekipe protiv lidera Serije A.

 EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Fudbaleri Milana poraženi su u Speciji sa 2:0 u okviru 22. kola italijanske Serije A, pet dana pred meč sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

Ekipa Vinćenca Italijana ogolila je sve slabosti "rosonera", Specija je propustila veoma dobru priliku već na početku meča kada je zapretio Saponara.

Domaćin je vršio presing duboko na polovini rivala što je i dalo rezultata u 56. minutu kada je Đulio Mađore golom završio brzu kontru svog tima.

Milan nije stigao ni da zapreti kako treba, a već je usledio novi šok.

Prekršaj na ivici kaznenog prostora sa leve strane izveo je Estevez, na loptu je naleteo Simone Bastoni i sjajnim pogotkom savladao nemoćnog Donarumu u 67. minutu.

Nije delovala ekipa Stefana Piolija spremno da odgovori na brzu i agresivnu igru Specije koja je lideru Serije A nanela četvrti poraz u šampionatu.

I pokazala Crvenoj zvezdi šta joj je činiti u Beogradu za pet dana...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Saturday, 13.02.2021
23:14

Uhaaaaa, bez šuta u gol protiv Specije..čuvaju se za Inter!

avatar
No rules
Saturday, 13.02.2021
22:55

Da me neko ne shvati pogresno, Milan cak i ne mrzim ali ovaj tim je precijenjen, mislim da su daleko slabiji od Juvea i Intera, dosta slabiji od Napolija i Atalante.. krece serija losih rezultata, Ibra i Mandzo nisu kompatibilni, prilicno su slicni i ne dopunjavaju se.