Spektakl u Minhenu, Švajni ponovo na ''Alijanc Areni'', Paun protiv Bajerna!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.08.2018.
19:26
Izvor: Sportske.net

Sve je spremno za početak velikog spektakla.

EPA/TANNEN MAURY
EPA/TANNEN MAURY

Povezane vesti

Dva dana je već u Minhenu sve u znaku Bastijana Švajnštajgera, proslavljenog nemačkog reprezentativca, dugogodišnjeg asa Bajerna, potom člana Mančester junajteda, a sada aktuelnog fudbalera Čikago Fajra koji sa klupe predvodi naš Veljko Paunović.

Bajern i Čikago će sutra od 20:30h odigrati prijateljsku utakmicu na ''Alijanc Areni'', u čast Bastijana Švajštajgera, koji je juče otkrio svoju zvezdu u Bajernovoj ''Kući slavnih''.

''Ovde se najbolje vidi koliko Bastijan znači ovom klubu, a mi ćemo se potruditi da ostavimo što bolji utisak na ovoj utakmici'', poručio je Veljko Paunović uoči ovog meča, a u prilogu pogledajte najnovije detalje iz Minhena i Švajnijev ponovni izlazak na ''Alijanc Arenu''.

Bastijan Švajnštajger je boje Bajerna u seniorskoj konkurenciji branio od 2002. do 2015. i za to vreme sa ovim klubom osvojio 8 titula prvaka Nemačke, 7 nacionalnih Kupova, 2 Superkupa Nemačke, 2 Liga Kupa Nemačke, Ligu šampiona 2013, Superkup Evrope iste godine, kao i titulu svetskog klupskog prvaka sveta.
-
- - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke