Spisak "Tikosa" - Sa ovim igračima Kostarika izlazi na megdan "Orlovima"!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 14.05.2018.
21:04
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Kostarike saopštio je spisak igrača koje će voditi na predstojeći Mundijal u Rusiji.

Epa/José Valle
Epa/José Valle

Povezane vesti

Za razliku od većine selektora evropskih reprezentacija koje će igrati na Mundijalu, strateg Kostarike odmah je odabrao igrače koje će voditi u Rusiju.

Na spisku Oskara Ramiresa nalaze se 23 imena, a četvorica fudbalera pozvani su kao "pokriće" ukoliko dođe do nekih nepredviđenih okolnosti.

Svakako da su najzvučnija imena na spisku "Tikosa" Kejlora Navas (Real Madrid), Brajan Ruiz (Sporting) i Džoel Kempbel (Betis), a njima uz rame stoje Kristijan Gamboa (Seltik), Oskar Duarte (Espanjol), Selso Borhes (Deportivo la Korunja) i Đankarlo Gonzales (Bolonja).

Desetorica fudbalera sa spiska Oskara Ramiresa nastupaju u evropskim klubovima, a još sedmorica igraju van Kostarike. Tako dolazimo do brojke od šest igrača koji igraju za klubove iz Kostarike.

Reprezentacija Kostarike igraće na Mundijalu u Grupi E sa Srbijom, Brazilom i Švajcarskom, a upravo će joj naš nacionalni tim biti prvi rival 17. juna na "Kosmos Areni" u Samari.

Golmani - Kejlor Navas, Patrik Pemberton, Lionel Moreira;

Odbrana - Kristijan Gamboa, Jan Smit, Ronald Matarita, Brajan Oviedo, Oskar Duarte, Đankarlo Gonzales, Fransisko Kalvo, Kendal Vaston, Džoni Akosta;

Vezni red - David Guzman, Jeltsin Teheda, Selso Borhes, Randal Asofeifa, Roni Valas, Brajan Ruiz, Danijel Kolindres, Kristijan Bolanos;

Napad - Johan Venegas, Džoel Kempbel, Marko Urenja;

Pozvani su još: Kener Gutjeres, Vilmer Asofeifa, Jendrik Ruiz, David Ramires.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke