Spremni za najluđu ideju navijača Totenhema? Žoze, "pali", evo šokantne zamene!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 01.02.2021.
09:36
Izvor: Sportske.net

Uživo u programu, javio se iskreni i pomalo ludi navijač Totenhema.

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Pre dva meseca, Totenhem je osvojio sedam bodova u tri vezana derbija sa Mančester  Sitijem, Arsenalom i Čelsijem i to BEZ PRIMLJENOG GOLA, Murinjo je bio na vrhu tabele, maštalo se o tituli, a sada je sve palo u vodu.

Koliko je Premijer liga luda ove sezone možda najbolje pokazuje što je Arsenal odjednom na dva boda od Čelsija i Totenhema. Arsenal je nedavno bio blizu borbe za opstanak, a Čelsi i Totenhem na vrhu tabele i predviđali su im borbu za titulu.

Totenhem je vezao dva poraza, na poslednje četiri utakmice na svom stadionu ima samo jednu pobedu uz dva poraza i remi. Zapravo, Totenhem ima samo dve pobede na poslednjih 10 mečeva u Premijer ligi, baš od te pomenute serije i sedam bodova u derbijima.

Navijači Totenhema odavno žele da Murinju vide leđa, a jedan od njih je danas u centru pažnje. Navijač Sparsa po imenu Den, u uživo programu TokSporta kod Darena Benta i predložio da Frenk Lampard zameni Portugalca!

"Nema razlike između ovog i Totenhema od prošle godine. Kada nemaš Kejna, sve pada u vodu. Murinjo ima neke igrače za kojim je potpuno izgubio glavu, kao što je Serž Orije, gde je on uopšte bio danas? Dele Ali je igrač koji je vredeo 70 miliona, ne možeš tek tako da ga precrtaš. Murinjo je zaglavio u prošlosti. On igra sa trojicom u odbrani protiv Brajtona", grmeo je Den, a onda je na pitanje Darena Benta ko bi trebalo da zameni Murinja, odgovorio:

"Znate šta... U ovom trenutku nema mnogo imena u igri, ali ja bih voleo Frenka Lamparda", rekao je Den.

Malo je verovatno  da će donedavni menadžer Čelsija zameniti Murinja, baš kao što je malo verovatno da će Portugalac dobiti otkaz. 

Lampard ima ponudu Seltika, koji merka i Rafu Beniteza... ali, ako Totenhem ovako nastavi, ko bi mogao da bude  Murinjova zamena?!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke