Srbi ''rešetali'' u Grčkoj - Brana Ilić pobedio Luku Milivojevića!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.04.2015.
20:46
Izvor: Sportske.net

U derbiju 30. kola šampionata Grčke, ekipa Janjine savladala je lidera na tabeli, favorizovani Olimpijakos, a među najzapaženijim akterima ovog meča bili su srpski internacionalci.

olympiacos.org
olympiacos.org

Povezane vesti

Posle tri uzastopne pobede na domaćoj sceni, Olimpijakos je večeras ''naleteo na minu''. Ove sezone odlična ekipa Janjine nastavila je svoj pohod ka evropskoj sceni i pred svojim navijačima ubedljivo savladala crveno-bele iz Pireja, rezultatom 3-1.

Ključni čovek u pobedi domaćina bio je nekadašnji napadač Rada, Partizana i Vojvodine, Brana Ilić, koji je u 32. minutu savladao golmana Himeneza, za vođstvo Janjine rezultatom 1-0.

 
Bio je to Ilićev šesti gol ove sezone u šampionatu Grčke, a samo deset minuta kasnije, omaleni Srbin je asistirao Manijasu, za vođstvo od 2-0 na poluvemenu.

Naravno, očekivala se reakcija Olimpijakosa u nastavku meča, trner Pereira je već početkom drugog poluvremena izvršio sve tri izmene, a rezultat je stigao u 68. minutu, kada je reprezentativac Srbije Luka Milivojević vratio nadu gostima da mogu da izbegnu poraz.

Ipak to se nije dogodilo, jer je samo šest minuta kasnije, Akosta postavio konačnih 3-1 za Janjinu.

I Ilić i Milivojević su ceo meč proveli na trenu.

Posle ovakvog epiloga, Olimpijakos je ostao na 67 bodova na čelu tabele, osam više u odnosu na drugoplasirani Panatinaikos, ali i uz meč manje, dok je Janjina na petom mestu sa 47 bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke