Srbi u glavnim ulogama u Kazahstanu

Autor: Boban Filipović
subota 12.03.2016.
14:49
Izvor: Sportske.net

Astana krenula u odbranu titule trijumfom izvojevanim na krilima Đorđa Despotovića i Nemanje Maksimovića.

BETA/AP Photo/Petros Karadjias
BETA/AP Photo/Petros Karadjias

Povezane vesti

Aktuelni šampion Kazahstana započeo je pobedom novu sezonu, pošto je na svom terenu uz dosta muke savladao Šahtjor Karagandi.

Astana je bila prinuđena da juri rezultat, pošto su gosti poveli već nakon osam minuta igre, rezultat 0:1 bio je na snazi sve do 50. minuta igre kada je Nemanja Maksimović asistirao Đorđu Despotoviću za izjednačenje.

'Zlatni Orlić' i izdanak Zvezdine omladinske škole je probio po levom krilu, centrirao, a  bivši napadač Crvene zvezde i subotičkog Spartaka, momak koji je nedavno stigao u Astanu iz redova velikog rivala Kairata, glavom trese mrežu rivala i postiže svoj prvenac u dresu novog kluba.

Astana je u 67. minutu napravila preokret, Nuserbajev je bio strelac za konačnih 2:1.

Inače, gol branioca titule prvaka Kazahstana na ovoj utakmici branio je Srbin sa kazahstanskim pasošem Nenad Erić, bivši čuvar mreže Sloge iz Požege, kragujevačkog Radničkog, OFK Beograda, Mačve i čačanskog Borca.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoDjordjevic
Saturday, 12.03.2016
17:41

Makso, cekamo te sledece sezone da igramo LS zajedno !

avatar
Diego Forlán Corazzo
Saturday, 12.03.2016
17:38

Sada ce naravno mnogi da pricaju kako se Zvezda olako odrekla Nemanje, bio kapiten, posle mu ne dadose ugovor, ovo, ono, a situacija tada uopste nije bila takva. Malog su zvali na pripreme u Tursku na zimu 2013-e i on se nije ni javljao vec je ljudima iz Zvezde njegov otac telefonom porucio kako, eto, Nemanja mora da polaze voznju. E pa mali, ako sa nepunih 18 mislis da mozes Zvezdi da odredjujes kada ces ici na pripreme, a kada ne, slobodno trazi novi klub. Sjajan je igrac, dobar momak koliko mi se cini, ali mi uopste nije zao sto ne igra kod nas jer Zvezda mora da svakom igracu bude iznad svih voznji i slicnih stvari pa makar bili i Mesi, a kamoli ko drugi.