Srbi vodili Videoton do prve pobede u prvenstvu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 23.07.2017.
21:31
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Mađarske upisao je prva tri boda u tamošnjem šampionatu zahvaljujući golovima srpskih internacionalaca Danka Lazovića i Marka Šćepovića.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nakon startnog remija na domaćem terenu fudbaleri Videotona upisali su prvi prvenstveni trijumf protiv Puškaš Akademije.

Tim Marka Nikolića slavio je kao gost rezultatom 3:1 (2:1) i to posle preokreta za koji su najzaslužniji bili srpski internacionalci.

Domaći su poveli u drugom minutu, a Videoton je stigao do poravnanja u 14. minutu prvog dela igre. Nakon toga su Danko Lazović i Marko Šćepović stupili na scenu i doneli pobedu Videotonu.

Kragujevčanin je u 27. minutu doneo prednost gostima, dok je Marko Šćepović novim pogotkom iz penala stavio tačku na trijumf ekipe Marka Nikolića.

Videoton posle dva odigrana kola zauzima četvrto mesto sa četiri osvojena boda, a već za četiri dana mađarski sastav očekuje veliko iskušenje na gostovanju Bordou koji će mu biti rival u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Real/Partizan
Monday, 24.07.2017
03:43

Jao koliko su nekada Madjari imali dobre fudbalere, dva puta finalisti Sp, nzm sta im je, znam da je nevezano za ovu temu, just say..