Srbija izazvala paniku u Realu, naredni sati su ključni za Jovića!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 18.11.2020.
18:05
Izvor: Sportske.net

U Madridu uplašeni zbog velikog broja zaraženih među "orlovima".

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Vesti o velikom broju zaraženih reprezentativaca Srbije uoči meča protiv Rusije u Beogradu izazvali su paniku u Real Madridu.

Iako je napadač kraljevskog kluba Luka Jović bio negativan na testiranju, na Santjago Bernabeu strahuju zbog kontakta koji je ostvario sa zaraženim saigračima.

Kako prenose izvori blisku klubu, situacija oko mladog napadača će se pratiti u satima pred početak utakmice, budući da se iščekuju rezultati brzih testova koji su preduzeti nakon saznanja o velikom broju zaraženih.

Podsetimo, na dan meča protiv Rusije, gde će se Srbija boriti za opstanak u B Ligi nacija, FSS je objavio da su zaraženi Sergej Milinković-Savić, Darko Lazović i Đorđe Nikolić.

U koliko se do kraja reprezentativnih obaveza bude dogodila komplikacija sa Jovićem, trener Zinedin Zidan će biti u velikom problemu.

Karim Benzema se oporavlja od povrede, pa bi od klasičnih napadača Real imao samo Marijana Dijaza pred duel protiv Viljareala za vikend.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xenon 1989
Wednesday, 18.11.2020
21:00

Eno ga Zidan trese se k'o prut. Ono jeste da na Jovića ne računa i da mu ne bi igrao ni da su svi napadači povređeni/zaraženi, već bi prebacio nekoga iz veznog reda ili čak iz odbrane u napad, ali ako je Jović fasovao koronu onda su Zidan i Real u velikim, velikim problemima. :D

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 18.11.2020
19:53

Ukoliko je jedna rec.