Srbin pravi čuda u Švedskoj!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 28.10.2019.
21:53
Izvor: Sportske.net

Srpski trener napravio pravo čudo u Švedskoj.

www.maif.se
www.maif.se

Povezane vesti

Iako su svi očekivali da Mjalbi ispadne nakon što je u prošloj godini uspeo da iz treće lige stigne do druge, niko nije bio u pravu osim jednog Srbina.

Miloš Milojević je sedeći na klupi Mjalbija uspeo da za dve sezone stigne od treće lige do najjačeg ranga takmičenja u Švedskoj što je pravo čudo imajući u vidu šanse koje su davane njegovoj ekipi pred početak prvenstva.

Trener koji ima samo 37 godina je svoju fudbalsku karijeru proveo uglavnom na Islandu, tamo je stekao i državljanstvo, a sada svoju trenersku karijeru gradi u Švedskoj.

Mjalbi je danas uspeo da Sirjansku sa 2:0 i stigao je do prvog mesta na kolo pre kraja prvenstva, pa je sada siguran da će igrati naredne sezone ligu po imenu "Allsvenskan".

Milojevića već hvale mnogi novinari ne samo širom Švedske, već i novinar ESPN-a i Gardijana, a sada je njegova priča stigla i do Srbije.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doki Daki
Tuesday, 29.10.2019
10:48

Bravo, potrebni su nam dobri fudbalski treneri.

avatar
Čeki
Tuesday, 29.10.2019
00:22

Bitno je prezivati se Milojevic :D

avatar
Cika Lute
Monday, 28.10.2019
23:51

Pozitivno sa vaše strane što ste se setili da napišete koju lepu reč o našem Milošu, čoveku koji predstavlja nas Srbe u Švedskoj a i Srbiju na najlepši mogući način.
P. S. Komšija zaslužio si ovo.