Sreća i džoker sa klupe čuvaju Slavena Bilića!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 11.09.2017.
22:55
Izvor: Sportske.net

Posle tri vezane utakmice na gostovanjima, Vest Hem je u premijeri na svom stadionu došao do prvih bodova.

EPA/HANNAH MCKAY
EPA/HANNAH MCKAY

Povezane vesti

Fudbaleri Vest Hema pobedili su na svom stadionu ekipu Hadersfilda rezultatom 2:0 (0:0) u poslednjem meču četvrtog kola Premijer lige.

Heroj u pobedi Vest Hema bio je rezervista Andre Aju koji je ušao u igru u drugom poluvremenu i zabeležio asistenciju i gol za konačnu i prvu pobedu "čekićara".

Vest Hem se ponovo mučio, Hadersfild je pokazao da je veoma čvrsta ekipa i da nije slučajno osvojio sedam bodova u prva tri kola.

Domaći su krenuli silovito od samog početka, prvu veliku šansu propustili su kada su Ćićarito i Antonio zakasnili za dlaku u petercu posle oštrog centaršuta sa leve strane.

Isti igrači bili su akteri i naredne velike prilike, Antonio je protutnjao po desnoj strani, vratio odlično povratnu za Ćićarita, koji je sa 10 metara pogodio prečku.

Posle tog početnog naleta, napadi domaćih više nisu bili toliko opasni, a Hadersfild je uspeo da se oslobodi pritiska i da do kraja poluvremena sačuva opasnu zonu ispred svog gola.

U drugom poluvremenu, tim Slavena Bilića nastavio je da igra ofanzivno i da dominira, ali su prave prilike izostale.

Hrvatski stručnjak je odlučio da u igru uvede Ajua umesto Ćićarita, i da osveži svoj napad.

Ofanziva "čekićara" se isplatila u 72. minutu kada je Obijang šutirao sa dvadesetak petara, a lopta je na putu ka golu pogodila Zanku i prevarila gostujućeg golmana za 1:0.


Samo šest minuta kasnije, Aju je duplirao prednost Vest Hema, nakon kornera sa desne strane i odbitka, najbolje se u petercu snašao večerašnji Bilićev džoker sa klupe koji je pogodio za 2:0 i veliko slavlje domaćih navijača.

 
Vest Hem je tako večeras došao do prve pobede i prvih bodova, pa će Bilić uspeo da sačuva posao na klupi, ali očekuje se da njegov tim podigne formu i nastavi da beleži bolje rezultate.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Joker96
Monday, 11.09.2017
23:22

Jeste lose Vest Hem startovao sezonu, ali ruku na srce i ovaj raspored je jako glup. Zasto su pobogu isli tri puta zaredom na gostovanja...

avatar
Danilo20
Tuesday, 12.09.2017
01:51

Zato sto se valjda igralo ono evropsko ili svetsko prvenstvo u atletici na njihovom stadionu

avatar
Chella_ynwa
Tuesday, 12.09.2017
06:45

Zato sto im stadion nije bio zavrsen.