Srednji prst navijačima - ''šut karta'' iz tima!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.07.2015.
12:43
Izvor: Sportske.net

Glavna fudbalska tema u Hrvatskoj od sinoć je loš rezultat Dinama u kvalifikacijama za Ligu šampiona i skandal koji je izazvao Paulo Mačado, vezista ''Modrih''.

Screenshot: HRT
Screenshot: HRT

Povezane vesti

Kako smo sinoć i izvestili, portugalski internacionalac je po izlasku sa terena tokom drugog poluvremena meča sa Moldeom, neprimereneo gestikulirao prema navijačima, posle čega ga mu je arbitar pokazao i crveni karton.

Ovim postupkom Dinamova ''desetka'' je došla na udar hrvatske javnosti, a posebno navijača zagrebačkog kluba i u najvećem broju komentara se apeluje na klub da se odrekne usluga ovog igrača.

Tim povodom danas je stiglo i zvanično saopštenje Dinama, u kome se kaže.

''GNK Dinamo obaveštava navijače i javnost kako je Paulo Mačado zbog neprimerenog ponašanja na utakmici 3. pretkola Lige šampiona protiv Moldea do daljnjeg isključen iz rada prvog tima. O daljim potezima klub će obavestiti u danima koji dolaze'', navodi se u saopštenju Dinama.

Ipak, tamošnji mediji ovu odluku tumače kao pokušaj da se smire strasti, a ne kao definitivnan razlaz Dinama sa Mačadom.

Kako je sve izgledalo, možete da pogledate OVDE, a još jednom da podsetimo, Dinamo je na kraju remizirao na Maksimiru sa norveškim Moldeom, rezultatom 1-1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kalegospodarvremenabrateuuuuu
Wednesday, 29.07.2015
14:49

Spremio ih za dom !

avatar
Zeljkø Arkan Pancic
Wednesday, 29.07.2015
12:53

I ne zaslužuju ništa bolje, bravo Srbine heh

avatar
Krešo Arsenal
Wednesday, 29.07.2015
17:28

radi takvih poput tebe nema mira u regiji,a i sire.,vise ljubavi manje mrznje samo to..pa ce ti se vratit jednako