Šta će biti sa Ikardijem? Interova najnovija objava podigla buru, aminovao i Hrvat!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 26.03.2019.
23:13
Izvor: Sportske.net

Klub je doneo odluku.

Epa/Serena Campanini
Epa/Serena Campanini

Povezane vesti

Sapunica zvana "Mauro Ikardi" traje već mesecima.

Tačnije, početkom februara kada je Inter odlučio da Argentincu skine traku i skloni ga iz ekipe.

Usledila je zatim povreda za koju u klubu nisu verovali, u međuvremenu se oglašavala i njegova supruga i zastupnik Vanda Nara koja je oštro kritikovala čelnike kluba.

U jednom trenutku se činilo da do kraja sezone neće biti promene statusa Ikardija, međuim on se danas priključio timu i trenirao zajedno sa ostatkom prvog tima koji nije na reprezentativnoj dužnosti.
Interesantno je da je i Marselo Brozović označio da mu se dopada video zapis na kojem se vidi Argentinac na treningu, a upravo je on jedan od Balkanaca koji su mu se suprotstavili u svlačionici.

Pomirenje na pomolu?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
theGron
Wednesday, 27.03.2019
10:14

Napadača kao što je Icardi Inter neće uspeti dovesti - nikada. Oterati Spaletija i sve one koji miniraju Ikardija (ako je to Perišić još bolje, i onako čovek igra katastrofa).

avatar
Luka Toni
Thursday, 28.03.2019
14:38

Bravo za komentar.

avatar
moloh
Wednesday, 27.03.2019
09:59

Svaki ozbiljniji klub koji bude hteo da ga dovede u buducnosti treba da traži od Ikardija da potpise klauzulu po kojoj njegova žena ne sme da "pametuje" u javnosti. Glumi pedagoga, fudbalskog strucnjaka i menadzera u isto vreme.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 27.03.2019
08:33
avatar
Boran83
Wednesday, 27.03.2019
00:33

Treba da ostane i onako nece gledati ni Perisica ni Spaletija sledece sezone a inter nece kupiti boljeg napadaca od njega.

avatar
Oldboy
Wednesday, 27.03.2019
09:34

Pa mogli bi da kupe nekog ko bi bio kompatibilniji sa Lautarom, tako da iako možda nije bolji mogao bi više da doprinese i pravo da to kažem muka mi više i od njega i od one njegove žene

avatar
Covek Sismis
Wednesday, 27.03.2019
10:14

Boran83 Niko pametnije od tebe nije primetio u poslednje vreme, slazem se u potpunosti. Vecina simpatizera Intera se na ovom sajtu ostrvilo na Ikardija, kao da ce Perisic i Spaleti vecno biti u Interu, a realnost je da je obojici istekao rok. Svaka im cast za dosadasnje rezultate ali njihovo vreme je proslo, za razliku od Ikardija koji je u najboljim godinama...