Šta će biti sa Kanteom? Mbape nema dobre vesti za navijače Čelsija!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 23.07.2018.
18:55
Izvor: Sportske.net

Ovo se neće dopasti "Plavcima".

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Fudbaler Čelsija N'golo Kante se od početka leta povezuje sa mnogim evropskim klubovima, a kao prvo ime pojavljuje se Pari Sen Žermen.

Parižani žele da dovedu prvaka sveta iz Rusije i tako kompletiraju sjajan vezni red tako što bi stigao jedan Francuz.

Ipak, postoje navodi da je fudbaler lično rekao upravi Čelsija da sami odluče o njegovoj sudbini, te da ako mu "Plavci" ponude novi ugovor da će ga on potpisati.

U međuvremenu se javio i Kilijan Mbape koji donosi malo drugačije vesti.

"Tačno je da me je konsultovao, rekao sam mu da bi nam dobro došao. To je bilo tokom Mundijala u Rusiji, nisam ga nagovarao jer znam kako to ume da bude naporno."

"Samo sam mu rekao koju o timu, mislio sam da je dobro primio tu poruku, ali sam znao da će odlučiti tek kada se završi šampionat", kazao je supertalentovani tinejdžer.

"Plavci" ne uživaju ovog leta, mediji konstantno sele najbolje igrače Čelsija širom Evrope...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 25.07.2018
01:31

Ako za ikog najmanje sumnjam da ce u skorije vrijeme napustati Celzi to je Kante.Misim da je on sretan i zadovoljan igranjem u PL i za jednu od bitnih ekipa te lige.Na covjeku se vidi da je mozda i previse skroman i stidan i takvi igraci cesto postanu i najlojalni jednom klubu .

avatar
MarioJ
Tuesday, 24.07.2018
09:32

Kante je najbolji defanzivni veznjak na svijetu definitivno poslednje tri godine. Placen relativno malo.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Tuesday, 24.07.2018
18:34

Pun pogodak Celsija. Kante i Kros najbolji DM na svetu, istina Kros moze i ofanzivnije

avatar
brekbaCh1
Monday, 23.07.2018
20:20

Zaboravite na Kantea.

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 23.07.2018
19:37

Ma ja prodat ce Celzi sve najbolje igrace i glavne poluge tima i borit ce se za sredinu tabele.Eto otisao je Konte dosao je Sarri sada kada se to desilo mediji izgleda ne znaju sta ce pa pritiskaju Celzi sa ovim ko fol odlascima.Ne kazem da u nekim transferima nema istine al da ce bas svaki vazniji Celzija otici to je vec prica za malu djecu.

avatar
foreverblue
Monday, 23.07.2018
19:18

Mediji nam konstanto sele ceo tim, ali roman nikad nije, niti će puštati naše najbolje igrače. Jedino kurtoa možda ode jer ima jednu godinu na ugovoru, a klub ne želi da kasnije ode za džabe, ali nadam se da će mu dati željenu platu pa da produži ugovor.

avatar
NikkiCFC
Monday, 23.07.2018
19:41

Otkako je Roman tu za 15 godina nikada nismo prodali najbolje igraca nekome a da to sami nismo zeleli zbog raznih razloga. Jedino Roben kad je otisao u Real mada se on mucio u engleskoj i evo sada Kurtoa sto hoce da ide. To je sjajan prosek bolji od svih ostalih timova.

avatar
Стерлинг Арчер
Monday, 23.07.2018
20:39

Kurtoa je zmija, ne pada mi na pamet nijedan igrač Čelzija koji mi je bio manje drag od njega. Čak sam i one Koštine poteze razumeo zbog sukoba sa Konteom. Nadam se da će ga prodati i dovesti nekog dobrog golmana da ga zameni

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 23.07.2018
19:12

Nece Kanta nigdje B-)

avatar
Zauvek Plavac
Monday, 23.07.2018
19:08

Ne znam šta nije jasno, Kante sigurno ostaje u Čelsiju čim je rekao da klub odlučuje o njegovoj sudbini. A klub naravno nije lud da pusti jednog od motora ekipe da ode.