Šta će biti sa Salahom?

Autor: Boban Filipović
nedelja 18.01.2015.
14:59
Izvor: Sportske.net

Čelsi je oteo Egipćanina 'ispred nosa' Liverpulu prošle zime, ali se ovaj momak nije naigrao u dresu 'Plavaca' iz zapadnog Londona. Iz tog razloga se uveliko spekuliše o njegovom odlasku sa 'Stamford Bridža'.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

'Daily Mirror' u današnjem izdanju piše da za Mohameda Salaha vlada veliko interesovanje u Italiji, ali da bi ga rado u svojim redovima video i jedan turski klub.

Klubovi koji se pominju kao potencijalne destinacije najboljeg egipatskog fudbalera su Roma, Inter, Napoli i Bešiktaš.

Podsetimo, Salah je prošle sezone u grupnoj fazi Lige šampiona dva puta sa Bazelom tukao Čelsi, bio je strelac u oba međusobna okršaja, što mu je bila sjajna preporuka da kasnije obuče dres 'Plavaca'.

Pre godinu dana pominjan je kao velika želja Liverpula, u jednom trenutku činilo se da je stvar gotova i da će nastaviti karijeru na 'Enfild Roudu', ali onda se umešao Žoze Murinjo i pokvario posao 'Redsima'.

Transfer je iznosio 11 miliona funti.

Od kako je stigao u Čelsi Mohamed Salah je odigrao svega 18 utakmica u svim takmičenjima uz 2 postignuta gola. U ovoj sezoni zabeležio je tek 7 nastupa i nije se upisao u strelce.

Činjenica je da nije u prvom planu kod 'Posebnog', Azar, Vilijan i Širle imaju prednost u odnosu na njega, tako da ne bi trebalo da čudi ukoliko do kraja prelaznog roka stigne u tabor nekog od pomenutih klubova koji su zainteresovani za njegove usluge.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke