Šta ćeš bolje, besplatno pivo i najbolji fudbal na svetu!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 10.04.2022.
09:48
Izvor: Sportske.net

Akcija AdmiralBet u nedelju kada se igra derbi Premijer Lige

Povezane vesti

U nedelju će oči fudbalske planete biti uprte u Englesku. U poslednje četiri godine isključivo dva tima se pitaju, Mančester Siti i Liverpul, i ove godine nas čeka mrtva trka za titulu. Sve podseća neodoljivo na sezonu od pre tri godine kada su se Klop i Gvardiola "ganjali" bod za bod, na kraju je Liverpul ostao bez titule, iako je osvojio neverovatnih 97 poena na kraju.

Videćemo da li nam istorija priprema rimejk ili će "Crveni" koji su u velikom naletu u 2022. godini uspeti da sjajnim finišom okrenu stvari i praktično pokažu da, kada Klopov hevi-metal fudbal počne da tutnji, niko nije siguran.

Kompanija Carlsberg časti, decenijski sponzor Liverpula i brend koji je neodvojivo vezan za popularni klub, obeležava jubilej saradnje sa Mersisajdersima.

Akciji se pridružuje i AdmiralBet, u nedelju će lokali popularne kladionice širom Srbije biti puni, pridružite se i ispratite veliki derbi PL koji počinje u 17:30.

Tokom celog dana traje akcija 2+1, igrači AdmiralBeta će za svaka poručena dva Carlsberg piva 0,33l  dobiti još jedno gratis. Prilika da se častite, budete među prijateljima, utakmica je uvek zanimljivija kada se navija i komentariše. 

AdmiralBet i Carslberg vas u nedelju pozivaju da se družite, biće zabavno, uz pivo i kvalitetan fudbal provedite prijatan vikend u sjajnom ambijentu AdmiralBet lokala.

Dobrodošli!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak