Šta je to Ronaldo pokazao navijačima Atletika?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 20.02.2019.
21:59
Izvor: Sportske.net

Pogledajte njegovu reakciju pred kraj prvog poluvremena.

Epa/Alessandro Della Valle
Epa/Alessandro Della Valle

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je uvek bio u centru pažnje, tako je i večeras.

Atletiko Madrid je dočekao Juventus, Kristijano Ronaldo je neko ko je veoma poznat po dobrim igrama protiv Atletiko Madrida, a i večeras igra solidno.

Ipak, isprovociran od strane navijača Atletika odlučio je da im nešto gestikulira.

Pokazao je pet prstiju kao pet trofeja Lige šampiona.

Pogledajte.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

36 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 21.02.2019
22:15

I dok Maldiniju treba i druga ruka za '93, ovom su visak srednji i mali prst:-D

avatar
Markyc
Thursday, 21.02.2019
08:38

Ronaldoeffect. Ajmo malo sad da pricamo o tome??

avatar
Badr Hari
Thursday, 21.02.2019
00:35

A kada im je on ovo pokazao, a nije igrao?

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 21.02.2019
03:07

ajde sad ruku na srce ozbiljno da pricamo. sta je to Messi protiv Lyona uradio vise u odnosu na Ronalda protiv Atletika? Messi je stvorio onu sansu Dembeleu i Ronaldo je stvorio sansu Bernardeskom , Messi je imao par dobrih udaraca i Ronaldo par dobrih suteva (ukjlucujuci slobodnjak), Messi je imao par kljucnih dodavanja i CR isto, Messi je imao 5 od 7 uspesnih driblinga a CR 7 od 8 ( podaci sofascore). dakle o cemu ti pricas? sve isto samo Barcina odbrana nije napravila kikseve kao Juventusova.

avatar
Badr Hari
Thursday, 21.02.2019
15:39

Ahaha, da ozbiljno pričaš a odgovaraš mi sa 2 i više profila kucajući smehotresne stvari poput raznoraznih score-ova koji 'objektivno' ocenjuju igrače. :D

Ne bih komentarisao koliko neko mora biti zaslepljen sebičnošću kada odluči Oblaku da zabije gol sa 30m, umesto da uputi centaršut. Ni on ni Messi nisu imali niti jedan jedini dobar udarac inače bi to bili golovi, a što se tiče driblinga nisam siguran da je Messi imao više od 2-3 uspešna driblinga, al' sam bar siguran da izlizani nije imao niti jedan (govorim o pravim, a ne o statističkim bla-bla-score 'driblinzima'). U svakom slučaju sve što je Barsa uradila u napadu (a vrlo malo je uradila) je zaslugom Messija, dok je zaslugom izlizanog Juve uradio baš ništa. Osim toga Messija su u svakom trenutku čuvala po najmanje 3-4 igrača, a izlizanog nikada više od jednog (ako ne računaš udvajanja kada primi loptu).

Barsina odbrana nije imala priliku da pravi kikseve, jer su protiv sebe imali Lion koji nije bio u stanju 3 pasa da poveže niti da zadrže loptu duže od 20 sec., za razliku od Juvea koji je protiv sebe imao vrlo ozbiljan (možda i nikad ozbiljniji) napad Atletika. Da nije bilo sudijske pljačke i sramnog valjanja Bonućija i Kjelinija (uspeli su da nadmaše izlizanog) Juve bi se vratio u Torino sa 3-4 gola zaostatka.

Dakle ništa nije bilo ni slično, a kamoli isto u te dve utakmice, baš kao ni doprinosi Messija i izlizanog igrama svojih timova. Svako objektivan će priznati da je Grizman uradio više za svoj tim od obojice zajedno, iako ni oni nije dao gol, a poslednje što me zanima je šta o tome kaže neki bla-bla-score.

avatar
Covek Sismis
Thursday, 21.02.2019
09:26

Posto nisi gledao utakmicu zasto se prosipas ovde. Kako bre nije igrao? Sofascore i Whoscored (ako uopste znas sta je to) su ocenili Ronalda kao najboljeg igraca Juventusa sinoc...

avatar
BojanMC
Thursday, 21.02.2019
00:18

Sta ima Atletiko? Dva izgubljena finala...

avatar
RIP-chechk
Thursday, 21.02.2019
01:57

Tri izgubljena finala, Bajern 74, dok se igralo u dve utakmica, prva je isla u produzetke. Ali kao da je bitno, ne navijas za klubove koji samo osvajaju svake sezone nesto, da bi pricao kako si faca?